Relații intime între elevi minori, în toaleta școlii! Directorul, acuzat că știa totul, dar ar fi „îngropat” cazul

Relații intime între elevi minori, în toaleta școlii! Directorul, acuzat că știa totul, dar ar fi „îngropat” cazul
Relații intime între elevi minori, în toaleta școlii! Directorul, acuzat că știa totul, dar ar fi „îngropat” cazul / Foto ilustrație: Pixabay.com
Publicat: 11/03/2021, 11:20

Caz incredibil! Un băiat de clasa a opta și o fată de clasa a șasea au întreținut relații intime în toaleta școlii, într-o comună din județul Călărași. Scandalul ar fi ajuns la urechea tuturor după ce elevul s-a lăudat pe internet cu „isprava” sa.

Directoarea adjunctă susține că directorul știa și a încercat să mușamalizeze totul. Acum, scandalul a ajuns la părinți, primărie, poliție și Parchet, informează Digi24.ro.

„Aici a avut loc incidentul, la fete!”

„Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”, a spus Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași.

Cazul s-a întâmplat pe 19 februarie și totul s-a aflat după ce elevul s-a lăudat la prieteni și pe internet.

„Am aflat de la elevi!”

„Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat”, a mai spus Daniela Dan.

Potrivit acesteia, directorul a vrut ca incidentul rușinos să rămână secret, pentru a fi „protejați” elevii.

Cazul este însă anchetat de poliție. Au fost luate primele măsuri, în sensul că eleva de 12 ani a fost transferată de familie la altă școală, iar băiatul a rămas la școala din Budești, dar va fi atent monitorizat.

„Îi recomand directorului să-și dea demisia”

Mai mult, femeile de serviciu au primit misiunea să supravegheze bine toaletele.

„Dincolo de hormonii vârstei, de teribilism și mai ales de lipsa totală de educație sexuală din școala românească, scandalul provocat de cei doi elevi minori a pus pe jar comunitatea Budești, cu tot cu primărie!”, a declarat Mihaela Dumitrașcu, profesor la Școala Generală Budești.

„Atâta timp cât primarul orașului Budești nu a fost înștiințat de cele întâmplate în școala orașului Budești, nu eu propun ca domnul director să fie înlocuit din funcție sau schimbat. Dar i-aș recomanda să-și dea demisia”, este mesajul lui Ilie Mihai, edilul comunei Budești, Călărași.

În urma scandalului, directorul școlii s-a simțit rău și s-a învoit de la școală.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase