S-a umplut paharul! Și-a părăsit iubitul, fotbalist celebru, pentru că era dependent de Fortnite (FOTO)

S-a umplut paharul! Și-a părăsit iubitul, fotbalist celebru, pentru că era dependent de Fortnite (FOTO)
S-a umplut paharul! Și-a părăsit iubitul, fotbalist celebru, pentru că era dependent de Fortnite (FOTO) / Foto: Instagram
Publicat: 01/03/2021, 10:10

Dele Alli a reintrat în grațiile lui Jose Mourinho la Tottenham, dar a pierdut-o pe iubita sa, focoasa Ruby Mae.

Starul de 24 de ani al lui Tottehnham a fost părăsit de Ruby May, nu din cauza vreunei infidelități, ci pe fondul dependenței sale de jocuri video, scrie gsp.ro.

În urma mai multor scandaluri, iscate de Alli care se juca non-stop pe consolă Fortnite, Ruby (25 de ani), și-a făcut bagajul și a plecat, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Cei doi erau împreună din 2016.

GAMES. Fanii Fortnite și Call of Duty, ademeniți de colosul Amazon. Crucible promite să fie cel mai tare joc de strategie!

Supremația Fortnite și Call of Duty este contestată acum de Amazon. Puternicul colos al miliardarului Jeff Bezos intră în competiție cu un joc de ultimă generație.

La doar 15 ani a făcut primul milion de lire din jocuri video. Ce cadou impresionant vrea să îi facă mamei lui – FOTO

Jaden Ashman, din Essex, Marea Britanie, vrea să îi cumpere mamei sale o casă după ce a câștigat un premiu de 1,8 milioane de lire în Cupa Mondiala a jocului video Fortnite.

JOCUL care pune în pericol siguranța copiilor. Un băiețel și-a rupt mâna după ce a încercat să reproducă mișcările personajelor

Charley Dale, mamă a trei copii, le avertizează pe tinerele mămici de pericolele unui joc online Fortnite, după ce băiatul ei de patru ani și-a rupt mâna, în timp ce încerca să recreeze o mișcare din aplicația respectivă.

Ce poate face DEPENDENȚA de jocuri video. Un băiețel de doar 12 ani a ajuns la spital

Un băiețel de doar 12 ani din Marea Britanie a ajuns la spital din cauza dependenței de jocul video Fortnite care l-a determinat să rămână treaz o noapte întreagă pentru a se juca. Ea a povestit cum și-a găsit fiul leșinat după ce se jucase o noapte întreagă!

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult