Sebastian Burduja, candidatură asumată la PMB și MESAJ pentru Nicușor Dan: „Vrei să o bați pe Firea? Trebuie să mă bați mai întâi pe mine!”

Sebastian Burduja, candidatură asumată la PMB și MESAJ pentru Nicușor Dan: „Vrei să o bați pe Firea? Trebuie să mă bați mai întâi pe mine!”
Sebastian Burduja - liderul PNL București

Sebastian Burduja – liderul PNL București – a declarat că își asumă candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei și, totodată, îi transmite și un mesaj lui Nicușor Dan.

Sebastian Burduja precizează că o cadidatură a sa la Primăria Municipiului București este în „fișa postului”, dezvăluind și că i-a spus tranșant lui Niocușor Dan: ”Vrei să o baţi pe Firea? Trebuie să mă baţi mai întâi pe mine. Haide să facem alegeri primare. Nu mi-a răspuns”, a precizat liderul PNL București.

”E în fişa postului, pentru fiecare preşedinte de filială, să fie candidat la cea mai importantă funcţie din circumscripţia respectivă, în cazul Bucureştiului Primăria Generală. Când eşti preşedinte de filială trebuie să îţi asumi şi nu ai o asumare mai important decât să dai ochi în ochi cu electoratul, să îi ceri votul, să îi ceri încrederea şi să demonstrezi că poţi să câştigi sau să ai un rezultat foarte bun”, a spus liderul PNL Bucureşti în emisiunea România Politică de la Prima News, întrebat dacă va candida din partea PNL la Primăria Capitalei.

Sebastian Burduja a precizat că astfel de alegeri primare se fac în toate democraţiile avansate.

”Eu consider că Bucureştiul a avut parte, patru ani de zile, sub administraţia Firea, de o administraţie incapabilă şi cu tot felul de conexiuni, de caracatiţe şi tot ce s-a spus şi apoi am avut parte de încă trei ani de blocaje, din păcate, de un oraş care nu arată mai bine şi că este nevoie de aceasta a treia cale, liberal, aşa cum liberalii au demonstrat”, a subliniat Burduja, citat de news.ro.

”Chiar dacă avem un primar în funcţie, el nu este un monarh în funcţie”

În ceea ce privește candidaturile pentru sectoare, Sebastian Burduja a declarat că liberalii au decis în forurile de conducere că ”vor merge prin noi înşine”, explicând că vor avea candidaţi la toate sectoarele şi, firește, la Capitală.

Nicuşor Dan a afirmat că – printr-o candidatură a PNL – liberalii îi fac cadou Gabrielei Firea mandatul de primar, dar Sebastian Burduja a precizat că, într-o democraţie, trebuie să câştige cel mai bun.

”Chiar dacă avem un primar în funcţie, el nu este un monarh în funcţie, nu este implicit candidatul dreptei”, a spus Burduja, precizând că nu este de acord ”cu acest narativ care este foarte ieftin”, a spus Sebastian Burduja.


Citește și:

35 de bile negre | Clotilde Armand mai vrea un mandat la primărie, URBANISMUL din Sectorul 1 e la pământ. „Nu a inițiat nicio documentație!”

Adrian Vigheciu, consilier general PMB, acuzații la adresa primarului Sectorului 6: „Conflict de interese? CÂRDĂȘIE? Afacere?

EXCLUSIV | Nicușor Dan PIERDE al treilea proces din serialul juridic „Anulare autorizații de construire Sector 2”. Avocat: „Există consecințe grave”

Daniel Ciungu, consilier local PNL-S1, după apariția televizată a lui Clotilde Armand: „Vreau și eu în REALITATEA PARALELĂ unde trăiește ea”

Nicușor Dan păstrează TĂCEREA după ce a pierdut definitiv în fața SANADOR și sfidează decizia instanței

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale