Ședință dificilă pentru Clotilde Armand. Primărița de la Sectorul 1 a scăpat „porumbelul”: „Sunt multe firme care așteaptă acest buget” (VIDEO)

Publicat: 13/04/2021, 12:00

În ședința Consiliului Local al Sectorului 1 de marți, în care bugetul era principalul punct de pe ordinea de zi, primarul Clotilde Armand a răspuns cu o pledoarie despre urgența adoptării acestui buget, după ce a fost criticată pentru lipsa de dezbateri publice și cea a componentei de bugetare participativă.

Clotilde Armand nu a avut o explicație despre școli, spitale, spitale sau alte proiecte de investiții.

Primărița a făcut însă referire la firmele care așteaptă acest buget… În clipul video din ședința de CL, transmisă live pe site-ul Primăriei, se aude limpede cum Clotilde Armand spune „SUNT MULTE FIRME CARE AȘTEAPTĂ ACEST BUGET”.

Ulterior, Armand vede că a scăpat „porumbelul” și corectează cu „investiții…”

Care sunt însă firmele care așteaptă acest buget? Să fie cele „de casă” ale voluntarilor USR intrați în marea familie de la Primăria Sector 1? Sau firmele franțuzești tovarășe cu Armand, care așteaptă să-și „amortizeze” investiția din pre-campania și campania edilului?

Nerăbdarea este mare. Desigur, un argument ONEST ar fi fost că oamenii au nevoie de investiții în Sectorul 1, care, deși se întrevede drept cel mai prosper, este departe de a fi Capitala Capitalei.

Edilul Armand, în luptă „cu mafia”… pe Facebook

Școlile, spitalele, parcările, proiectele mari, sunt urgente, nu pot suferi amânare. Nu firmele sunt prioritare, ci votanții care au ales-o pe Clotilde Armand la Sectorul 1.

Bugetul va fi adoptat, în cele din urmă și contractele vor începe să vină. Atunci se va vedea care sunt firmele „abonate” la banii cele mai înstărite primării din România și care sunt prioritățile lui Clotilde Armand, după 6 luni în care s-a luptat „cu mafia pe Facebook”, după cum scriu cei de la stiripesurse.ro.

Clotilde Armand a început demolarea spațiilor comerciale de la metrou!

Au fost date jos primele construcții ilegale de la stația de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare și la celelalte stații de metrou de pe raza Sectorului 1. Comercianții care au avut aceste spații vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă”, a anunțat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase