Silviu Mănăstire: ”George Simion sau Cătălin Drulă ne-ar fi băgat în Schengen? Băieții care conduc USR si AUR nu pot salva România, sunt caractere umane mici și incompetenți glorioși”

Silviu Mănăstire: ”George Simion sau Cătălin Drulă ne-ar fi băgat în Schengen? Băieții care conduc USR si AUR nu pot salva România, sunt caractere umane mici și incompetenți glorioși”
Silviu Mănăstire, secretar general adjunct PNL
Publicat: 08/12/2022, 17:10
Actualizat: 08/12/2022, 17:11

Aderarea României la Spațiul Schengen nu s-a transformat în realitate, din păcate, Austria și Olanda fiind împotrivă. În urma acestei decizii, adversarii politici ai coaliției aflate la guvernare au trimis ”săgeți” către PSD și PNL, iar Silviu Mănăstire – secretar general adjunct al PNL – a reacționat tranșant în mediul online.

Potrivit acestuia, a repeta ”propaganda Austriei” nu înseamnă decât să fii un politician ”neloial, ca să nu zic ticălos” al României.

Mai mult, o astfel de abordare poate face trimitere direct la un serviciu adus Rusiei, în contextul în care au apărut multe semne de întrebare legate de motivele care i-au ”mânat în luptă” pe austrieci.

Cât de neloial, nu zic ticălos, fii ca om politic față de România încât repeți propaganda Austriei? Sau poate a Rusiei, nu e foarte clar ce îi mâna în luptă pe guvernanții austrieci. Povestea cu migranții care vin din România este o invenție sordidă, și amuzantă oarecum. Puteau fi mai creativi. Dar nu cred îi duce capul.

Dar tu, politician român, chipurile, care umbli cu tricolorul în spate, susții Ministerul de Interne, Guvernul, instituțiile sunt vinovate doi aventurieri politici, ministrul de Interne și cancelarul Austriei își bat pur și simplu joc de o țara întreagă? Asta e mai mult decât populism pe care îl vânturi la televizor ciupești voturi de la nemulțumiți. E un fel de trădare de țara suspect de perversă”, notează Silviu Mănăstire.

Cine are de câștigat de pe urma punerii în genunchi a României?”

Silviu Mănăstire încearcă să răspundă și la întrebarea referitoare la cine ar putea câștiga de pe urma ”punerii în genunchi a României”, ajungând la concluzia că George Simion (AUR) și Cătălin Drulă (USR) nu ar putea fi ”salvatori”.

Mai mult, în finalul postării sale, secretarul general adjunct al PNL îi etichetează pe liderii AUR și USR drept ”caractere umane mici, speculanți de emoții tari, profesori ai gargarei și incompetenți glorioși”.

se ducă pe apa sâmbetei Țara, Guvernul, facem scandal și haos pentru a livra un rezultat Rusiei, de fapt. fie instabilitate. ajungem la putere folosind minciuni, manipulând sentimentul justificat de revolta al românilor în fața nedreptățiții care ni se face. O singură întrebare mi se pare relevantă: cui folosește?

Cine are de câștigat de pe urma punerii în genunchi a României? George Simion sau Cătălin Drulă ne-ar fi băgat în Schengen? E o glumă la fel de sinistră ca prestația celor doi «tovarăși ideologici», mai nou”, a mai punctat Silviu Mănăstire pe pagina sa de Facebook.

Băieții care conduc USR și AUR nu pot salva România, nu pot unii românii în jurul unui proiect național pentru sunt caractere umane mici, speculanți de emoții tari, profesori ai gargarei și incompetenți glorioși

Silviu Mănăstire, secretar general adjunct al PNL


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului: "Câți artiști pot face asta? Respect"
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...