Șoșoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi iau permis port-armă. O să cer și pază non-stop”

Șoșoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi iau permis port-armă. O să cer și pază non-stop”
Șoșoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi iau permis port-armă. O să cer și pază non-stop” / Foto colaj: Captură / Pixabay.com
Publicat: 14/04/2021, 07:32

Senatoarea Diana Șoșoacă nu se dezminte, după ce a încercat să forțeze intrarea la ședința Comisiei Juridice! Aceasta a anunțat că își va lua permis de port-armă și va cere pază non-stop, deoarece ar fi fost agresată.

După scandalul-monstru din Senat, Diana Șoșoacă spune că se va înarma.

Șoșoacă își cumpără pistol?

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit paza non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie!”, a tunat Diana Șoșoacă, potrivit aktual24.ro, citat de b1.ro.

Șoșoacă afirmă că a depus plângere împotriva senatoarei liberale Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice.

Ea mai vizează și un „senator care m-a lovit cu pumnul în piept” și doi angajați ai Senatului.

Șoșoacă a făcut mega-scandal, la Senat. Senatoarea a fost invitată, marți, la Comisia Juridică din Senat, pentru a da socoteală pentru comportamentul său anti-mască, înainte de a fi sancționată. Dar președinta comisiei, Iulia Scântei, nu i-a permis accesul în interior deoarece nu purta o mască conformă.

Circ în Parlament: „Mi-a strivit piciorul”

De aici a izbucnit scandalul: „Mi-a strivit piciorul. Am fost supusă violențelor!”, a strigat Șoșoacă, de față cu presa.

Senatoarea a reușit însă să intre în sala de ședință, dar a rămas singură, deoarece senatorii au ieșit din sală.

„Se va ţine o nouă şedinţă. Voi informa conducerea Senatului cu privire la situaţia petrecută astăzi. Am fost puşi în imposibilitatea de a derula şedinţa, de a da curs solicitării Biroului permanent şi, împreună cu conducerea Senatului, vom decide care este modalitatea parlamentară de a derula această şedinţă”, a explicat Iulia Scântei.

Pe de altă parte, mai multe videoclipuri postate pe pagina de YouTube a Senatului României au fost șterse de platformă deoarece instigau la nepurtarea măștii de protecție.

Imaginile video conțineau luări de cuvânt ale senatoarei Diana Șoșoacă!

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase