Tânărul confundat cu unul din criminalii milionarului Adrian Kreiner dezvăluie la Parchet cum a fost bătut și încătușat de polițiști: ”Să plătească!”

Tânărul confundat cu unul din criminalii milionarului Adrian Kreiner dezvăluie la Parchet cum a fost bătut și încătușat de polițiști: ”Să plătească!”
Laurențiu Lăcătușu, confundat de mascați cu unul dintre criminalii afaceristului sibian Adrian Kreiner, lucrează în construcții sursă foto: arhivă personală
Publicat: 19/04/2024, 09:00

Povestea bărbatului care a fost confundat cu unul dintre criminalii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner a făcut înconjurul țării. Laurențiu Lăcătușu a fost luat pe sus de mascați, lovit sub ochii familiei și ai vecinilor, băgat în dubă și reținut câteva ore, fără nicio vină. După cele întâmplate, tânărul a făcut plângere pentru loviri și alte violențe, rele tratamente și tortură psihică. Bărbatul va merge, vineri, pentru prima dată, în fața procurorilor, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea, pentru a povesti cele întâmplate.

La cinci luni de când mascații l-au confundat cu un temut criminal, care era dat în urmărire generală, Laurențiu Lăcătușu va apărea pentru prima dată în fața procurorilor, în calitate de persoană vătămată. În seara de 16 noiembrie 2023, după zece zile de la uciderea milionarului sibian, Lăcătușu, care este muncitor în construcții, a fost luat pe sus de mascați, care l-au imobilizat, l-au agresat și l-au băgat într-o dubă.

Scena s-a petrecut când bărbatul tocmai se întorcea de la muncă, chiar în fața casei sale, din comuna Valea Stanciului, județul Dolj, sub ochii îngroziți ai soției sale și cei ai copilului lor minor. Câțiva vecini au fost și ei martori la scena absolut halucinantă.

Tânărul de 34 de ani a fost plimbat de la o secție de poliție la alta, până când polițiștii și-au dat seama că au făcut o confuzie și l-au eliberat.

Bărbatul a depus plângere la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, pentru loviri și alte violențe, rele tratamente și tortură psihică. El și-a scos și certificat medico-legal, din care rezultă că a fost agresat fizic, având nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.

Certificatul medico-legal din care rezultă că Laurențiu Lăcătușu a fost agresat fizic

A dat nas în nas pe stradă cu mascații care l-au băgat în dubă cu forța

Lăcătușu a fost chemat să se prezinte, vineri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea. În seara în care a fost reținut dintr-o eroare, doljeanul a fost dus mai întâi la secția de poliție a orașului Segarcea.

”În timp ce eram culcat la pământ, mi s-au aplicat foarte multe lovituri de picioare și, de asemenea, am fost lovit cu pumnii peste gură. Fac precizarea că a început să-mi curgă sânge din gură, eram foarte speriat și mă durea foarte tare tot corpul de la loviturile primite. (…) În urma loviturilor primite, mi-au sărit pantofii și ciorapii din picioare. (…) După ce soția m-a șters de sânge și m-a încălțat, am fost ridicat, încătușat și dus la Segarcea”, a relatat Laurențiu Lăcătușu, în plângerea făcută, filmul evenimentelor din seara în care a fost reținut dintr-o eroare.

Mi se pare corect ca cei care sunt vinovați să plătească. De ce să îmi facă ce mi-au făcut fără să am treabă cu nimic, nevinovat?”, a spus, în exclusivitate pentru Gândul, Laurențiu Lăcătușu.

Și cum lumea este mică, bărbatul, care lucrează în construcții, a dat nas în nas, zilele trecute, pe stradă, cu doi dintre mascații care l-au reținut în seara respectivă.

”Săptămâna trecută, eram cu remorca, luasem niște pietriș, și i-am văzut la noi în comună pe doi dintre ei, erau cu o dubă și opreau mașinile pe stradă. S-au uitat după mine, dar nu au zis nimic”, a mai spus Laurențiu Lăcătușu.


CITEȘTE ȘI:

Tânărul confundat de mascați cu ucigașul lui Adrian Kreiner a făcut plângere penală pentru tortură. „Mi-au sărit pantofii și ciorapii din picioare”

Declarații în premieră ale lui Laurențiu Lăcătușu, doljeanul confundat de „mascați” cu asasinul milionarului din Sibiu: ”M-au dezbrăcat și m-au…”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Max Planck, creatorul Teoriei Cuantice. „Nu cunoașterea adevărului, ci succesul care însoțește căutarea lui este...