Telenovelă în Vrancea: Cum a ajuns un bătrân de 76 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii sexuale

Telenovelă în Vrancea: Cum a ajuns un bătrân de 76 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii sexuale
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 23/02/2022, 11:03

Un bărbat de 76 de ani din județul Vrancea a reclamat la Poliție că a fost înșelat timp de doi ani de o femeie căreia i-ar fi trimis sume de bani în valoare totală de 308.650 de lei.

Inițial, polițiștii au crezut că este vorba de o escrocherie banală, dar povestea s-a transformat într-o adevărată telenovelă după ce oamenii legii au ajuns la concluzia că între cei doi a existat și o poveste de amor, informează Antena3.

Din ianuarie 2016 și până în iulie 2018, bătrânul, din comuna Țifești, a fost escrocat în mod repetat de o femeie care îi cerea diverse sume de bani în schimbul unor favoruri. Aceasta până când, sătul să îi mai trimită bani, bărbatul a depus plângere, iar polițiștii au organizat un flagrant.

În momentul în care femeia a primit un nou pachet cu bani de la bărbat, polițiștii au descins și au ridicat-o pentru audieri.

În urma anchetei, oamenii legii au ajuns la concluzia că bărbatul i-a trimis femeii bani de nu mai puțin de 278 de ori.

Acesta punea banii într-o pungă și îi trimitea cu microbuzul la adrese indicate de femeie, în București și Ploiești. El le-a spus anchetatorilor că femeia l-ar fi convins să îi trimită bani pentru intervenții chirurgicale, pentru înmormântările părinților acesteia, pentru documente notariale sau reparații ale apartamentului din București sau ale mașinii femeii.

Bătrânul din Vrancea a ținut o evidență strictă a sumelor de bani trimise. După doi ani, femeia a refuzat să îi mai răspundă acestuia la telefon, motiv pentru care bărbatul s-a dus la Poliție.

Procurorii au trimis-o pe femeie în judecată în 2019, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Panciu. Alături de aceasta, în dosar sunt judecate și două minore, dintre care una este fiica femeii, sub acuzația de complicitate la înșelăciune.

Servicii sexuale contra-cost

Inițial, femeia a promis că va restitui banii și, pentru a-i dovedi vrânceanului că este o persoană de încredere, i-a spus acestuia că deține o sută de hectare de pădure, un service auto în Ploiești și un apartament.

Ulterior, în fața anchetatorilor, femeia a declarat, însă, că sumele trimise de bărbat reprezintă plata serviciilor sexuale pe care aceasta i le-ar fi oferit timp de 16 ani.

„A întreținut relații contra cost cu mine timp de 16 ani. Îmi cerea socoteală cu privire la locurile unde am fost, ce am făcut și cu cine”, a spus femeia, care a adăugat că a fost văzută de multe ori de vecini intrând în casa bătrânului.

Ea a recunoscut în cele din urmă că a primit suma de 60.000 de lei de la bărbat și spune că ar vrea acum să îi restituie, dat fiind faptul că banii i-ar fi fost împrumutați bătrânului de către cei trei copii ai săi.

Pentru ca telenovela să fie completă, în anul 2020 a avut loc în instanță un proces privind paternitatea uneia dintre fiicele femeii, trimisă în judecată pentru complicitate. Expertiza ADN a dezvăluit că tatăl fetei este nimeni altul decât bătrânul păcălit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase