Fostul campion mondial la scrimă Florin Zalomir, găsit împușcat în casa lui din Otopeni. Lucra la Jandarmeria București și fusese declarat apt psihologic / S-a sinucis din dragoste – surse

Fostul campion mondial la scrimă Florin Zalomir, găsit împușcat în casa lui din Otopeni. Lucra la Jandarmeria București și fusese declarat apt psihologic / S-a sinucis din dragoste - surse
Un jandarm, fost campion european la scrimă, s-a împușcat într-un apartament din Otopeni. Fusese declarat apt psihologic / Sursa foto: Wikipedia
Publicat: 03/10/2022, 10:14
Actualizat: 03/10/2022, 11:09

Florin Zalomir, fost sportiv la Dinamo, campion mondial la scrimă în 2009, a fost găsit decedat într-o casă din Otopeni, primele informații indicând că s-ar fi împușcat. El lucra de mai mulți ani la Jandarmeria București și avea aviz psihologic valabil, au spus surse judiciare, pentru Gândul.

„Astăzi 3 octombrie a. c., în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa”, a transmis, luni, Poliția Ilfov.

La fața locului au mers polițiștii orașului Otopeni pentru a face verificări.

A fost dus la Serviciul de Medicină Legală

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului, care s-a dovedit a fi Florin Zalomir, jandarm în cadrul Jandarmeriei București.

„A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov.

Din primele date, fostul sportiv s-ar fi sinucis din dragoste.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Jandarmeria București: La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa.

Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Jandarmeria București.

Cine este Florin Zalomir

Gelu Florin Zalomir s-a născut pe 1 aprilie 1981, la Iași. A fost vicecampion olimpic la Londra 2012, campion mondial în 2009 și campion european în 2006, conform Wikipedia.

În 2012, Florin Zalomir a decis să se retragă, pentru că nu putea trăi doar din salariul de la club. A devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu.

Ulterior, el s-a angajat în cadrul Jandarmeriei București.

Vă recomandăm să citiți și:

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase