VIDEO | Deputatul Mihai Lasca, nemulțumit de răspunsul Autorității Aeronautice referitor la misterioasele ”linii albe de pe cer”: ”Suntem otrăviți cu metale grele cu complicitatea guvernelor aservite globaliștilor”

VIDEO | Deputatul Mihai Lasca, nemulțumit de răspunsul Autorității Aeronautice referitor la misterioasele ”linii albe de pe cer”: ”Suntem otrăviți cu metale grele cu complicitatea guvernelor aservite globaliștilor”
Publicat: 04/11/2022, 18:27
Actualizat: 04/11/2022, 18:29

Deputatul independent Mihai Lasca – fost parlamentar AUR până în anul 2021 – a adresat Autorității Aeronautice Civile Române o întrebare oficială referitoare la ”liniile albe de pe cer” pe care le lasă în urmă avioanele, solicitând explicații în legătură cu acest fenomen.

Concret, deputatul a întrebat specialiștii Autorității Aeronautice Civile Române ”care este scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”.

Adresa către Autoritatea Aeronautică Civilă Română a fost transmisă la sfârșitul lunii octombrie, purtând antetul Parlamentului României – Camera Deputaților, Mihai Lasca semnând atât în calitate de deputat, cât și de membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții.

Parlamentarul a precizat în această adresă că a fost contactat de mai mulți cetățeni care i-au trimis înregistrări video în care apăreau „linii albe cu o lungime considerabilă”, aceștia fiind contrariați și dorind să afle o explicație.

Prin prezenta, în calitate de deputat, cât și de membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor României, VĂ SOLICIT să comunicați următoarele:

Mai mulți cetățeni mi-au trimis înregistrări video cu privire la faptul că pe cer, deasupra și în imediata apropiere a zonelor în care aceștia locuiesc, se aflau foarte multe «linii albe cu o lungime considerabilă», care persistau ore întregi, fără a se disipa în anumite zone cu o putere deloc neglijabilă.

În consecință, vă solicit să comunicați dacă aveți cunoștință despre aceste «linii albe de pe cer», ce reprezintă acestea și ce substanțe chimice conțin.  De asemenea, vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”, se precizează în adresa transmisă de deputatul Mihai Lasca.

Adresa pe care deputatul independent Mihai Lasca a trimis-o către Autoritatea Aeronautică Civilă Română

AACR: ”Vă mulțumim pentru atenția pe care o acordați în privința îngrijorărilor exprimate de cetățeni”

Pe data de 31 octombrie 2022, reprezentanții AACR i-au transmis răspunsul deputatului independent Mihai Lasca.

Potrivit acestora, este lăudabilă atenția pe care deputatul Mihai Lasca o acordă ”îngrijorărilor cetățenilor”, iar explicații referitoare la fenomenul respectiv pot fi descoperite, prin scanarea codurilor QR, la trei adrese care au fost făcute publice și pe pagina de Facebook a AACR.

”Stimate domn,

Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, transmisă prin corespondență electronică, înregistrată la AACR, și având în vedere îngrijorările cu privire la fenomenul contrails de care am luat la cunoștință, în scopul unei mai bune informări și cunoașteri, vă comunicăm că, la data de 13 octombrie 2022, AACR a publicat voluntar pe Facebook o serie de materiale menite să ajute la clarificarea acestui subiect.

Acestea pot fi accesate prin scanarea următoarelor coduri QR. Vă mulțumim pentru atenția pe care o acordați în privința îngrijorărilor exprimate de cetățeni”, au transmis reprezentanții Autorității Aeronautice Civile Române.

Răspunsul transmis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română

În același timp, reprezentanții AACR au postat și pe pagina de socializare a instiuției un mesaj în care au fost inserate și trei linkuri către pagini ”ajutătoare”.

”Având în vedere îngrijorările exprimate de un grup de persoane, cu privire la fenomenul contrails, în scopul unei mai bune informări și cunoașteri, punem la dispoziția celor interesați o serie de materiale care sperăm să ajute la clarificarea acestui subiect. Acestea pot fi accesate aici:

  1. https://www.faa.gov/…/envir_policy/media/contrails.pdf
  2. https://www.nasa.gov/…/atoms/files/contrails_k-12.pdf
  3. https://www.metoffice.gov.uk/…/other-clouds/contrails”, a transmis AACR.

”Răspunsul NESIMȚIT pe care l-am primit, care invocă niște postări în limba engleză”

Deputatul Mihai Lasca a considerat că un astfel de răspuns este unul ”nesimțit” și, pe data de 1 noiembrie 2022, și-a transmis nemulțumirea pe pagina sa de socializare.

Totodată, deputatul independent a precizat că a solicitat un nou răspuns din partea AACR, dar de data aceasta în limba română, asta din cauză că linkurile către care fusese redirecționat de către AACR erau în… limba engleză.

”Aici aveți dovada demersului pe care l-am făcut către Autoritatea Aeronautică Civilă Română privind fenomenul CHEMTRAILS ( și NU CONTRAILS) și răspunsul NESIMȚIT pe care l-am primit care invocă niște postări în limba engleză, motiv pentru care am SOLICITAT a doua oară un răspuns concret în limba ROMÂNĂ”, a scris Mihai Lasca.

”Am sesizat AACR, cu privire la pulverizările pe cer care lasă dâre albe”

Mihai Lasca anunțase, încă de pe data de 28 octombrie, în mediul online, că a sesizat AACR cu privire la ”pulverizările pe cer care lasă dâre albe”, notând și că este vorba despre ”otrăvire” cu ”metale grele”, ”guvernele aservite globaliștilor” fiind implicate.

Am sesizat Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), cu privire la pulverizările pe cer care lasă dâre albe și să-mi comunice scopul și compoziția acestor substanțe aruncate din avioane.

Suntem otrăviți cu metale grele cu complicitatea guvernelor aservite globaliștilor”, a scris deputatul Mihai Lasca pe Facebook.

Deputatul Mihai Lasca a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a bătut un șofer

Mihai Lasca a intrat în Parlamentul României pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Curtea de Apel Oradea l-a condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că, în anul 2019, a blocat un șofer în trafic și l-a bătut. Decizia Judecătoriei Oradea fusese dată în luna noiembrie a anului 2020, dar Mihai Lasca a formulat recurs.

Totuși, Curtea de Apel Oradea i-a respins recursul ca nefondat. Potrivit bihorjust.ro , bărbatul agresat a povestit în instanță cum Lasca a coborât din mașina sa și a încercat să deschidă portiera șoferului.

Numai că, nereușind, a rupt ștergătorul din partea stângă și s-a îndreptat spre portiera din dreapta-față. După ce a deschis-o și a urcat în autoturism,  l-a lovit pe bărbat în față și în zona costală, acesta suferind răni multiple și a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului