Comedia „Teambuilding” este lider în box office-ul românesc de weekend

Comedia Teambuilding este lider în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 04/10/2022, 09:12

Comedia „Teambuilding”, de Matei Dima, Cosmin Nedelcu și Alex Coteț, este lider în box office-ul românesc de weekend. Filmul a generat încasări de 4.914.907 lei în primul weekend pe marile ecrane românești.

„Teambuilding” este o comedie spumoasă, o satiră despre viața într-o corporație, despre provocările construirii unei cariere și despre cele care motivează o echipă.

Vezi trailerul mai jos:

„Avatar”, filmul cu cele mai mari încasări din istorie, relansat în urmă cu două weekenduri, a coborât o poziție, până pe locul secund, cu încasări de 364.973 de lei în weekend. Pelicula, relansată cu sunet și efecte speciale actualizate, a fost difuzată din nou în cinematografe pentru a introduce noii generații de cinefili lumea Pandora. Partea a doua a francizei, „Avatar: The Way of Water”, va avea premiera în cinema pe 16 decembrie.

Poziția a treia în box office-ul românesc de weekend este ocupată de „Ticket to Paradise / Bilet pentru paradis”, comedia romantică în regia lui Ol Parker, cu un scenariu de Parker și Daniel Pipski, cu George Clooney și Julia Roberts în rolurile principale. Pelicula a avut încasări de 295.880 de lei de vineri până duminică. Clooney și Roberts joacă rolurile unor foști soți care se află într-o misiune comună de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de: premiera „Zâmbește/ Smile”, de Parker Finn (263.555,47 de lei), animația „Elfii cofetari/ The Elfkins” (160.100,63 de lei), „Nu-ți face griji, dragă/ Don’t worry darling”, un thriller de Olivia Wilde (107.928 de lei), „Gașca Animăluțelor DC/ DC League of Super-Pets” (96.266 de lei), comedia romantică „Dna Harris cucerește Parisul/ Mrs. Harris goes to Paris” (91.969,91 de lei), pelicula românească „Nunți, botezuri, înmormântări”, de Adrian Lustig (69.693 de lei), și de „Animăluțe furioase: Legenda lui Hank/ Paws of Fury: The Legend of Hank” (48.111 lei).

CITEȘTE ȘI: Horrorul „Smile” a ocupat poziția de lider în box office-ul nord-american, în weekendul premierei

Top 5 cele mai bune roluri ale lui Clive Owen | VIDEO

10 lucruri pe care nu le știai despre scriitorul Truman Capote

Foto: Teambuilding Filmul/ Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase