JENNA ORTEGA, în discuții pentru un rol în „Beetlejuice 2”, în regia lui Tim Burton

JENNA ORTEGA, în discuții pentru un rol în „Beetlejuice 2”, în regia lui Tim Burton
Publicat: 10/03/2023, 19:28
Actualizat: 10/03/2023, 19:28

Jenna Ortega se află în discuții pentru a obține unul dintre rolurile din lungmetrajul „Beetlejuice 2”, al lui Tim Burton, scrie publicația Variety.

Ortega, cunoscută mai ales pentru rolul Wednesday Addams din recentul serialul Netflix „Wednesday”, este în discuții pentru a o juca pe fiica Lydiei Deetz, interpretată de Winona Ryder în filmul original. Aceasta este a doua oară când lucrează cu Burton, care a fost producător executiv pentru „Wednesday” și a regizat patru dintre cele opt episoade ale serialului. Michael Keaton urmează să-și reia rolul principal.

„Beetlejuice 2” se afla în lucru la Warner Bros. de ceva timp înainte ca Plan B, compania lui Brad Pitt, să se implice oficial în producție în februarie anul trecut. „Beetlejuice” original se concentrează pe Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O’Hara) și Lydia Deetz (Ryder), care locuiesc într-o casă ocupată anterior de familia Maitland (Alec Baldwin și Geena Davis). Cei doi Maitland au murit într-un accident de mașină, dar eurile lor fantomă vor să-și relocuiască fosta casă, recrutându-l pe Beetlejuice (Keaton), un „bio-exorcist”, pentru a-i speria pe Deetze.

„Beetlejuice” a fost un film apreciat de critică și a încasat 74 de milioane de dolari doar în America de Nord, cu un buget de 15 milioane de dolari.

Discuțiile despre o continuare au apărut în 2013, când Keaton a confirmat că el și Burton au luat în calcul această posibilitate. Burton a declarat în 2014 că i-a fost dor de personajul Beetlejuice, spunând: „Există un singur Beetlejuice și acesta este Michael. Există un scenariu și mi-ar plăcea să lucrez din nou cu el. Cred că acum există o șansă mai mare decât oricând… Mi-e dor de acel personaj. Există ceva care este cathartic și uimitor la el.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Am simţit că a fost scris pentru mine”, a spus Tim Burton despre miniseria ”Wednesday”, filmată în România

A fost lansat trailerul oficial „Wednesday”, miniseria lui Tim Burton filmată în România | VIDEO

Tot ce trebuie să știi despre „Wednesday”, miniseria lui Tim Burton filmată în România

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase