„Magic Mike’s Last Dance” intră direct PE PRIMUL LOC în box office-ul nord-american, în weekendul premierei

„Magic Mike's Last Dance” intră direct PE PRIMUL LOC în box office-ul nord-american, în weekendul premierei
Publicat: 13/02/2023, 12:01

Cel de-al treilea film din seria „Magic Mike”, cu Channing Tatum, a intrat pe primul loc la box office-ul nord american în weekendul premierei, cu încasări de 8,2 milioane de dolari, devenind cel mai slab debut din franciză. „Magic Mike” din 2012 a generat venituri de 39 de milioane de dolari în primul weekend şi „Magic Mike XXL” din 2015 a strâns 12,8 milioane de dolari. Primele două filme au fost succese comerciale uriaşe, încasând 167 de milioane de dolari, respectiv 117 de milioane de dolari.

Motivele al putea fi weekendul marcat de Super Bowl, dar și faptul că cel de-al treilea film cu Channing Tatum nu urma să ruleze în cinematografe. Producţia Warner Bros., care a fost regizată de Steven Soderbergh şi în care joacă Salma Hayek Pinault, a fost comandată pentru HBO Max.

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat… ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american în această săptămână se află „Avatar: The Way of Water”, cu încasări de 6,88 milioane de dolari.

Un film îndelung așteptat, care a încheiat glorios un an plin de producții de excepție, care îi are în distribuție pe Sam Worthington, Zoe Saldaña și Sigourney Weaver și a cărui acțiune are loc cu mai mult de un deceniu mai târziu decât „Avatar”. Lungmetrajul spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri şi copiii lor), necazurile, eforturile pe care le fac pentru a se menține în siguranță, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură. Filmul se concentrează foarte mult pe familia lui Jim, pe bucuria lui și pe cât de vulnerabil ești când ai copii.

Pe poziția a treia în box office-ul nord-american se află o versiune remasterizată a celebrului film „Titanic”, cu încasări de 6,4 milioane de dolari.

În urmă cu 25 de ani, scriitorul și regizorul James Cameron, câștigător al Premiului Oscar, a schimbat cursul istoriei odată cu lansarea filmului „Titanic”, care spune povestea a doi tineri îndrăgostiți, Jack (Leonardo DiCaprio) şi Rose (Kate Winslet), şi a scufundării Titanicului, supranumit vasul viselor.

Cu efecte vizuale inovatoare la acea vreme, care au recreat cu o acuratețe uluitoare tragedia scufundării vasului, „Titanic” a devenit rapid filmul simbol al unei generații. Uimind criticii și publicul deopotrivă, epopeea în imagini a doborât fiecare record de box-office ajungând un fenomen cultural cu adevărat global.

Acum, publicul din întreaga lume poate trăi din nou, în cinema, emoția celebrului blockbuster. Remasterizat la o rată de cadre mai mare, „Titanic” a revenit pe marele ecran doar în format 3D, dar şi in formatele speciale IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos HFR.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele nord-americane mai include „80 for Brady”, cu încasări de 6 milioane de dolari, „Knock at the Cabin” (5,5 milioane de dolari), motanul năzdrăvan „Puss in Boots: The Last Wish”, cu încasări de 5,5 milioane de dolari, „A Man Called Otto” de la Sony, o dramă încântătoare cu Tom Hanks văduv, cu încasări de 2,62 milioane de dolari, „Missing”, cu încasări de 2,6 milioane de dolari,  „M3GAN” (2,37 milioane de dolari) și „Plane”, cu încasări de 1,18 milioane de dolari.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai bune filme din 2022 | VIDEO

Top 20 cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile | VIDEO

Filme de dragoste – Top 30 cele mai bune filme romantice

Top 10 cele mai bune filme de Halloween | Video

TOP 10 filme biografice | VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern