„Mamma Mia!“, cel mai aşteptat spectacol al anului în România. Legendarul musical, în top 10 al celor mai longevive show-uri din toate timpurile – GALERIE FOTO

Publicat: 01/12/2022, 12:29
Actualizat: 01/12/2022, 13:21

Oh, „Mamma Mia!“ este rost de muzică bună și de o poveste cum nu a văzut Parisul! Dar care are loc la Sala Palatului, în luna decembrie, acolo unde veți vedea cea mai așteptată nuntă din România. Au început repetițiile pentru legendarul musical „Mamma Mia!“, cel mai așteptat spectacol al anului în România. După o pauză de doi ani, spectacolul „Mamma Mia!” revine cu o distribuție de excepție, din care fac parte nume de vedete și artiști celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și Bianca Purcărea.

„Mamma Mia!“ este un spectacol urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, fiind în top 10 al celor mai longevive show-uri din toate timpurile. În plus, este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentații.

„Timp de o lună, artiștii împreună cu baletul musicalului, se vor pregăti intensiv câteva ore pe zi, pentru reprezentațiile spectacolului de pe 28 și 29 decembrie de la Sala Palatului din București. Pentru 28 decembrie nu mai sunt bilete disponibile, spectacolul fiind sold-out. În total vor avea loc 20 de repetiții pentru ca totul să decurgă cum trebuie în seara marelui show”, au transmis organizatorii pentru Gândul. 

Cea mai așteptată nuntă din România are loc, în decembrie, la Sala Palatului

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui însă adevăratul motiv.

Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și care vor încânta publicul prezent. Producția artistică aduce pe aceeași scenă peste 70 de artiști și 200 de costume, care dau viață personajelor complexe, care vor dansa și interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, și garantând celor prezenți o experiență de neuitat.

„Mamma Mia!“, un spectacol urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări

În „Mamma Mia!“ musicalul care a cucerit întreaga lume și care a fost urmărit până acum de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona și publicul român datorită distribuției și a  producției de amploare. Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

  • Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.
  • Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producții originale de pe Broadway, precum „The Sound of Music”, „The King and I” și „Damn yankees”. „Mamma Mia!“ este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentații.
  • Datorită succesului international înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

„Cei care doresc să aibă parte de o experiență de neuitat au acum posibilitatea de a-și achiziționa bilete la prețuri avantajoase, acestea fiind o opțiune excelentă pentru cadoul ideal cu ocazia sărbătorilor de iarnă. biletele pentru 29 decembrie putând fi achiziționate din rețeaua www.IaBilet.ro.”, transmit organizatorii. 

CITEȘTE ȘI:

Yasmin Levy, legenda muzicii iudeo-spaniole, în concert la București. „Pornesc o călătorie muzicală veche de 500 de ani. Sunt mândră să combin cele două culturi, ladino şi flamenco” – GALERIE FOTO

Dulce Pontes, regina muzicii fado, spectacol extraordinar la Sala Palatului. Ce spune celebrul scriitor Paulo Coelho despre cântăreața portugheză – FOTO

Mara Răducanu
Mara Răducanu este jurnalist de eveniment. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a lucrat la mai multe publicații, precum Jurnalul național, Evenimentul Zilei, Adevărul, Mișcarea de Rezistență, Alephciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase