Regizorul Ang Lee l-a ales pe fiul său Mason să joace rolul lui Bruce Lee într-un nou film biografic despre legenda artelor marțiale

Regizorul Ang Lee l-a ales pe fiul său Mason să joace rolul lui Bruce Lee într-un nou film biografic despre legenda artelor marțiale
Publicat: 01/12/2022, 14:02

Ang Lee l-a ales pe fiul său Mason să joace rolul legendei artelor marțiale Bruce Lee într-un nou film biografic.

Cineastul în vârstă de 68 de ani, ale cărui credite anterioare includ „Crouching Tiger, Hidden Dragon” și „Brokeback Mountain”, se spune că a lucrat la proiect în secret de ceva vreme.

Dan Futterman scrie în prezent la un scenariu care a avut la bază schițele anterioare de Jean Castelli, Alex Law, Mabel Cheung și Wells Tower.

Mason Lee, în vârstă de 32 de ani, s-a antrenat și în ultimii trei ani în Asia pentru pregătirea rolului. El a jucat anterior în „The Hangover Part II” și „Dead Pigs”.

Bruce Lee a obținut succesul global în urma unei serii de filme de succes din Hong Kong. Este considerat unul dintre cei mai influenți reprezentanți ai artelor marțiale din toate timpurile, dar a murit tragic la doar 32 de ani, în 1973.

Ang Lee a declarat pentru publicația Deadline: „Acceptat ca nefiind nici pe deplin american, nici pe deplin chinez, Bruce Lee a fost o punte între Est și Vest care a introdus Kung Fu-ul chinezesc în lume, un adevărat om de știință al luptelor și un artist iconic care a revoluționat atât artele marțiale, cât și filmele de acțiune.”

„Mă simt obligat să spun povestea acestei ființe umane strălucitoare și unice, care tânjea după apartenență, poseda o putere extraordinară și care, printr-o muncă grea neobosită, a transformat vise imposibile în realitate.”

Elizabeth Gabler și Marisa Paiva supervizează filmul pentru 3000 Pictures de la Sony, iar producători vor fi Lawrence Grey, Shannon Lee, Ang Lee, Ben Everard și Brian Bell.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE: Robert De Niro va juca în serialul politic „Zero Day” de la Netflix

Scarlett Johansson va juca în „Just Cause”, de la Amazon. Acesta este primul rol al actriței într-un serial

Trailerul oficial al serialului „1923”, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale, a fost lansat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase