Sally Field dezvăluie care a fost pentru ea cel mai nereușit sărut pe ecran și cine i-a fost partener

Sally Field dezvăluie care a fost pentru ea cel mai nereușit sărut pe ecran și cine i-a fost partener
Publicat: 03/12/2022, 17:37

Sally Field a făcut o declarație șocantă despre unul dintre cele mai faimoase co-staruri (și foști iubiți) înainte de revenirea ei pe marele ecran de săptămâna aceasta.

În „Watch What Happens Live”, unde a fost invitată, Field nu a ezitat când a fost întrebată despre cel mai nereușit sărut de pe ecran. „Acesta va fi un adevărat șoc, pentru că este Burt Reynolds”, a spus actrița, conform huffpost.com.

Remarcile lui Sally Field au șocat într-adevăr fanii, dintr-un motiv întemeiat. Ea și Reynolds au avut o relație de aproximativ cinci ani după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare de la „Smokey and the Bandit” din 1977, lungmetraj în care a și avut loc scena despre care actrița spune că a fost cel mai nereușit sărut de pe ecran. Ei și-au reluat rolurile în continuarea filmului din 1980 și au jucat împreună în alte două filme, „The End” și „Hooper”.

Când gazda emisiunii Andy Cohen a subliniat că Field și Reynolds au avut o relație în afara ecranului, actrița de două ori câștigătoare a Oscarului a recunoscut că a „încercat să ignore problema” la început. De-a lungul timpului, lipsa de calități a iubitului său a deranjat-o din ce în ce mai mult și inevitabilul s-a produs, cei doi s-au despărțit.

„Nu a fost ceva ce a făcut cu adevărat bine în timpul relației”, și-a amintit ea.

Burt Reynolds a descris-o pe Field ca fiind „dragostea vieții mele” într-un interviu pentru Vanity Fair în 2015, menționând că îi este în continuare „îngrozitor de dor de ea”. Actorul a murit în 2018, la vârsta de 82 de ani.

Field, totuși, a reflectat asupra relației lor într-un mod mai puțin strălucitor într-un interviu acordat Variety în aprilie a acestui an. „Nu era cineva cu care să fi vrut să îmi petrec viața. Nu a fost bun pentru mine în niciun fel.”, a spus actrița.

Sally Field poate fi văzută în cel mai recent rol pe care l-a jucat în drama romantică „Spoiler Alert”, care tocmai a fost lansată în cinematografe. Adaptarea cărții lui Michael Ausiello din 2017 spune povestea unui jurnalist din New York (interpretat de Jim Parsons) care trebuie să se pregătească pentru moartea soțului său (Ben Aldridge) în urma unui diagnostic de cancer terminal.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ryan Reynolds: „Rolurile din filmele cu supereroi sunt mult mai ușoare decât cele din musicaluri”

„Indiana Jones 5” are primul trailer și un nou titlu | VIDEO

Regizorul Ang Lee l-a ales pe fiul său Mason să joace rolul lui Bruce Lee într-un nou film biografic despre legenda artelor marțiale

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase