Tom Hanks își lansează prima sa carte inspirată de experiența de regizor

Tom Hanks își lansează prima sa carte inspirată de experiența de regizor
Publicat: 28/09/2022, 16:42

Actorul american Tom Hanks va lansa o carte de ficțiune pe 9 mai 2023, iar acțiunea acesteia este parțial plasată în lumea showbizului.

„The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece” va prezenta „realizarea unui film de acțiune cu supereroi, plin de staruri, de milioane de dolari… și umilele cărți de benzi desenate care l-au inspirat”, potrivit unui comunicat al Penguin Random House, citat de The Hollywood Reporter.

Potrivit editurii, romanul va aborda și schimbările care au avut loc în America și cultura americană de la Al Doilea Război Mondial până în prezent.

„Fiecare personaj din carte face ceva ce am experimentat în timpul realizării unui film, de exemplu, am descoperit o filosofie sau a învățat o lecție importantă”, a spus Hanks pentru People. „Chiar și momentele nebunești, de exemplu, un fel de cascadorie pe care am făcut-o sau o greșeală căreia i-am supraviețuit”, a adăugat acesta.

Acțiunea cărții se desfășoară pe parcursul mai multor decenii, începând din 1947, când un soldat se întoarce din război și își întâlnește nepotul, îi lasă o impresie acestuia, iar apoi dispare timp de 23 de ani. După ce a reluat legătura cu unchiul său în 1970, nepotul, care acum creează benzi desenate underground, decide să-l deseneze pe acesta ca erou al celui de-Al Doilea Război Mondial.

În zilele noastre, un regizor descoperă cartea de benzi desenate a nepotului și decide să o transforme într-un film cu supereroi, se arată în sinopsis.

Romanul lui Hanks va include trei cărți de benzi desenate pe care le-a creat el însuși, inclusiv cea care devine „capodopera majoră a cinematografiei” de astăzi.

Tom Hanks, recompensat cu Oscar, a publicat deja pe rețelele de socializate online imaginea copertei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tom Hanks (@tomhanks)

Acesta este cel de-al doilea demers în ficțiune scrisă al lui Tom Hanks. În 2017, el a lansat o colecție de povestiri de succes, numită „Uncommon Type”.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Tom Hanks a refuzat să zboare în spațiu: „Mă descurc bine, dar nu plătesc o astfel de sumă…”

VIDEO | Tom Hanks, filmat în timp ce mâna dreaptă îi tremură incontrolabil. Actorul și-a îngrijorat fanii

Ce spune actrița Ana Ularu despre Tom Hanks, actorul alături de care va apărea în filmul „Inferno”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase