VIDEO. Vasile Păun, celebrul antrenor holistic: Merită să te întrebi constant: „Îmi place frecvența la care vibrez acum?”

Publicat: 25/07/2023, 07:00

Vasile Păun, celebrul antrenor holistic, a vorbit, în cadrul podcastului ALTCEVA cu Adrian Artene, despre vibrația ființei umane și modul în care ne putem îmbunătăți conștiința de sine.

„Asta înseamnă că îmi imaginez viitorul care încă nu există. Apoi este important să am energia necesară de a susține acest viitor, forța vitală.

Sunt locuri care au o vibrație înaltă și locuri cu vibrație joasă. Le recunoaștem după simțire. Ne dăm seama că e cazul să plecăm de acolo sau simțim o pace, o blândețe.

Este o preferință, o alegere. Orice întâlnire, primul contact este între câmpurile celor două ființe. Ne dăm seama dacă ființa respectivă trezește ceva plăcut sau neplăcut.

O etichetezi, o bârfești sau o apreciezi? Se întâmplă de la sine. Avem puterea de a face alegeri.

Dacă stai printre 5 milionari ajungi al 6-lea. Dacă stai printre 5 idioți, ajungi al 6-lea. E o învățătură veche. Apoi există și această igienă vibrațională.

Noi, vibrăm la 50-60 mhz, un ulei esențial pur are 100-200-300 de mhz. Îți crește instant, miroși, dai pe mână. E altceva decât un parfum cu chestii mai chimice.

Cum și anumite tipuri de sunete, vibrații, speciale, materia cuantică din mine se remodelează într-un mod frumos”, a spus Vasile Păun.

„De aici apare visul adevărat”

„Apa capătă forme excepționale, dar apa devine urâtă, la frecvențe joase. Imaginează-ți că suntem 70% și ceva apă.

Merită să mă întreb constant: Îmi place frecvența la care vibrez acum? E necesar să devin o ființă conștientă de sine. Accept ceea ce văd, aleg să văd la mine altceva. Să mă simt bine, împlinit, lejer, mă reprogramez constant în a-mi schimba starea.

Mediul mă influențează.

Ori de câte ori intrăm într-o stare de apatie, e clar că sunt într-un câmp de joasă frecvență.

Aleg altceva.

Prin simpla prezență, reactivăm starea de observator. Prin această capacitate de a trăi în fiecare minut în momentul prezent. Acum sunt soluțiile. Într-o discuție, dacă mă duc cu un scenariu, aduc ceva în comunicare. Scoate la iveală ceva extrem de nou. Chiar merită să avem o astfel de conversație de calitate, e o mare putere, a prezentului.

De aici apare visul adevărat, necunoscutul. Noi trăim foarte mult în cunoscut.

De regulă, orice formă de boală pe care o avem vine din teama de a accepta incertitudinea. Viața, prin natura ei este incertă.

A fi în incertitudine este dovada de sănătate mentală. Și nu numai. Orice formă de boală apare că evităm… Tu permiți vieții să îți arate și aspecte diferite. Trecutul vine în giratoriu, năravurile vechi, toate vin în față.

Mintea noastră conștientă are de făcut o alegere. Trecutul sau șoaptele mai suave ale prezentului, ale invizibilului din nou?

Prin negândire asculți invizibilul.

„Cine este pasagerul?”

Noi avem un corp fizic, un corp emoțional, emoții de tip masculin, emoții de tip feminim. Avem în minte un vizitiu, care ar trebui să mâne caii, să aibă grijă să nu intre în șanț. Pentru cine există această construcție? Este pentru ceea ce se cheamă un pasager. Cine este pasagerul? Exact acest necunoscut din noi.

În diverse școli se cheamă sinele superior, esență, are diverse denumiri. El există acest pasager. Acest necunoscut, el știe de fapt drumul.

Vizitiul ar trebui să conducă caleașca de la o destinație , pe timp de întuneric, spre altă destinație. Noi, ca societate, am creat un mediu în care ignorăm acest pasager, i-am dat putere vizitiului.

Unii care au o minte excesivă se identifică cu mintea lor, procesele lor mentale. Spun că sunt deștepți, logici. Alții sunt mai sensibili: sunt blând, sensibil. Alții care se identifică … cu corpul, pun mușchi, doar asta văd. Există și oameni-linie, o mare parte din zona corporatistă sunt oameni cu o minte clară, un corp antrenat, mai puțin o inimă deschisă.

Cei din zona terapiilor au o inimă deschisă și un corp cât de cât lucrat, mai puțin o minte d-asta structurată. Nouă ne trebuie un triunghi echilateral.

Dau atenție și corpului, îi ridic frecvența, îl hrănesc adecvat, cu de toate, e important să antrenezi și emoțiile, asta se măsoară, cât de mult am inima deschisă, cât de capabil sunt să exprim bunătate, blândețe, compasiune.

Sentimente cu care nu am venit cablați, asta se facem prin antrenament.”, a mai declarat celebrul antrenor holistic Vasile Păun.

Cine este Vasile Păun, celebrul antrenor holistic

Unul dintre cei mai cunoscuți antrenori holistici, Vasile Păun, a fost invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA difuzat sâmbătă, 22 iulie.

Vasile Păun este antreprenor holistic și facilitator al potențialului uman nevăzut. După o cariera militară și de intelligence (fost director adjunct al Serviciului Militar de Informații, la Contrainformații), Vasile Păun s-a preocupat, în ultimii 11 ani, să adapteze și să integreze tehnicile de antrenare a minții și a emoțiilor, folosite în trupele speciale, cu cele mai eficiente practici de dezvoltare a conștiinței din diferite ”școli ale misterelor” și curente spirituale.

Antrenează 1:1 și nuclee de antreprenori / lideri, în sporirea vitalității, centrare / echilibru, dezvoltarea intuiției și leadership intuitiv.

Urmărește podcastul integral cu Vasile Păun doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Sursa foto: captură video

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale