Dinu Gheorghe, consilier PNL S1: ”Oamenii numiți de Clotilde Armand BLOCHEAZĂ campania de combatere a consumului de droguri în școli”

Dinu Gheorghe, consilier PNL S1: ”Oamenii numiți de Clotilde Armand BLOCHEAZĂ campania de combatere a consumului de droguri în școli”
Publicat: 25/09/2023, 13:45
Actualizat: 27/09/2023, 09:42

Dinu Gheorghe, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, a inițiat un proiect de hotărâre pentru demararea unei campanii de combatere a consumului de droguri în școli. Spre marea sa surpriză, înregistrarea documentului – pentru a intra în circuitul de avizare – s-a făcut după lungi insistențe, ceea ce l-a determinat să critice, din nou, atitudinea oamenilor din jurul lui Clotilde Armand, numiți în funcții chiar de către aceasta.

Proiectul – ”Campania de informare și educare «Fără droguri în școlile din Sectorul 1»” –  extrem de important în contextul în care consumul de droguri în instituțiile de învățământ trebuie combătut permanent, a fost depus la Serviciul Tehnică Legislativă, Secretariat și Arhivă din Primăria Sectorului 1, dar asta numai după o adevărată ”luptă” cu secretarul general, numit de Clotilde Armand.

Dinu Gheorghe consideră, astfel, că ”oamenii numiți de Clotilde Armand” nu fac altceva decât să blocheze o astfel de campanie esențială, iar secretarul general al primăriei a refuzat să înregistreze documentul într-un mod ”total abuziv”.

”În calitate de consilier local, am inițiat un proiect de hotărâre de consiliu pentru începerea unei campanii de combatere a consumului de droguri în școli. Am Încercat sa depunem proiectul la Serviciul Tehnică Legislativă, Secretariat și Arhivă, în numele grupului de consilieri locali PNL, dar secretarul general numit de doamna Armand a refuzat înregistrarea documentului într-un mod total abuziv, pentru ca acesta să nu intre în circuitul de avizare.

Este inacceptabil faptul că în Primăria Sectorului 1 funcționarii își permit să facă asemenea abuzuri, cel mai probabil la îndemnul primarului, și să blocheze inițiative ale consilierilor locali PNL menite să combată problema gravă a consumului de droguri în școli”, a precizat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe: ”Care este motivul pentru care încercați blocarea unui astfel de proiect de interes public local?”

Dinu Gheorghe o întreabă pe Clotilde Armand de ce încearcă să blocheze un proiect de interes public local, încălcând – astfel – dreptul la inițiativă al consilierilor locali prevăzut de Constituția României.

”Comunitatea nu are timp de pierdut”, mai spune Dinu Gheorghe, iar proiectul ”Campania de informare și educare «Fără droguri în școlile din Sectorul 1»” ar trebui implementat rapid.

”Care este motivul pentru care încercați blocarea unui astfel de proiect de interes public local și comiteți un abuz fără precedent în administrația publică, încălcând dreptul la inițiativă al consilierilor locali prevăzut de Constituția României?

În ciuda acestor tentative, am reușit într-un final să depunem la Registratura primăriei proiectul. Alături de colegii mei consilieri locali, vom continua să luptăm pentru această cauză și să ne asigurăm că proiectul nostru ajunge să fie votat.

Doamna primar, treceti la treabă și implementați acest proiect rapid! Comunitatea nu are timp de pierdut!”, avertizează Dinu Gheorghe, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.


Citește și:

Noi acuzații la adresa lui Clotilde Armand, ”primarul virtual”: ”Se ține de PLIMBĂRI într-o altă dimensiune a realității decât cea a cetățenilor”

EXCLUSIV | Cum îl teroriza dealerul Maru, prietenul lui Vlad Pascu, pe propriul său tată. ”Un pericol real și iminent!” Ce arme au ridicat polițiștii

EXCLUSIV | Educație sexuală la grădiniță? Psihologul criminalist Tudorel Butoi și terapeutul sexual Zoltan Nagy avertizează: ”Altă imbecilitate!”

EXCLUSIV | Decizia instanței în procesul în care Nicușor Dan e acuzat de INCOMPATIBILITATE de ANI. Avocat: ”Conduce Primăria Generală abuziv!”

Alexandru Petrescu: ”Cai verzi pe pereți! Clotilde Armand susține pietonalizarea permanentă a Căii Victoriei, inițiativă sortită eșecului”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Toți românii folosesc expresia. Foarte puțini știu de unde provine
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Programul „Străzi deschise” weekendul 27 și 28 aprilie: Ce facem pe Calea Victoriei?