Noi acuzații la adresa lui Clotilde Armand, ”primarul virtual”: ”Se ține de PLIMBĂRI într-o altă dimensiune a realității decât cea a cetățenilor”

Noi acuzații la adresa lui Clotilde Armand, ”primarul virtual”: ”Se ține de PLIMBĂRI într-o altă dimensiune a realității decât cea a cetățenilor”
Publicat: 22/09/2023, 11:28
Actualizat: 22/09/2023, 15:18

După ce s-a arătat revoltată de gunoaiele care se strâng lângă stâlpii de iluminat de pe străzile Sectorului 1, îndreptând un deget acuzator și către comercianții de pe Calea Victoriei, Clotilde Armand este acuzată, la rândul ei, că trăiește într-o altă realitate, una în care nevoile locuitorilor din sector sunt trecute cu vederea.

Clotilde Armand este etichetată drept un ”primar virtual” de Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei și actual vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD) Sector 1, totul pornind de la predilecția edilului de a postat foarte des pe Facebook.

Totuși, chiar dacă se arată revoltată de aceste gunoaie, consideră Alexandru Petrescu, Clotilde Armand nu observă întreg dezastrul public de pe domeniul pe care ar trebui, potrivit funcției, să îl administreze.

”Ca o doamnă distinsă ce se găsește, Clotilde Armand, primarul virtual al sectorului 1, se declară revoltată pe Facebook, locul ei predilect de existențĂ, de gunoaiele care apar noaptea la colț de stradă și pe lângă stâlpii de iluminat de pe Calea Victoriei, cea mai celebră arteră bucureșteană, situată in inima sectorul 1.

Edilul a postat un filmuleț care arăta cum comercianți de pe Calea Victoriei scot în stradă sacii cu gunoaie după zilele de weekend”, scrie fostul ministru al Economiei.

”Trece în pas alert, neobservând dezastrul de pe domeniul public pe care ea îl are de administrat”

Clotilde Armand ar putea vedea tot ”dezastrul” dacă nu s-ar mai plimba ”în pas alert”, acuză Alexandru Petrescu, și astfel ar avea multiple motive de revoltă.

Revoluția de pe Internet îi adduce lui Clotilde Armand multe share-uri, constată fostul ministru al Econimiei, în timp ce clădiri istorice din Sectorul 1 se degradează în fiecare zi, iar altele sunt acoperite de grafitti și de mesh-uri publicitare.

”Totuși, când se plimbă pe timp de zi pe Calea Victoriei, doamna primar are multiple motive de revoltă! Pentru că trece în pas alert, neobservând dezastrul de pe domeniul public pe care ea îl are de administrat.

Revolta pe Internet atrage mai multe «share»-uri, ce-i drept, însă sectorul 1 arată din ce în ce mai rău și Clotilde Armand se ține de plimbări într-o altă dimensiune a realității decât cea a cetățenilor din sectorul pe care îl administrează dezastruos.

Oare, la plimbare, doamna primar n-a observat și clădirile istorice super degradate sau acoperite de mesh-uri publicitare și graffiti-ul omniprezent?”, încheie vicepreședintele PSD Sector 1.


Citește și:

EXCLUSIV | Avocat, după declanșarea urmăririi penale împotriva lui Clotilde Armand: ”Ea și Nicușor Dan au o atitudine mesianică, de mici Stalini”

PSD: ”Penala Clotilde Armand trebuie SĂ PLECE! USR nu mai poate invoca scuze pentru a face scut în jurul primarului Sectorului 1!”

EXCLUSIV | Cum joacă Nicușor Dan ”la două capete” în fața instanțelor de judecată: ”E un CAL TROIAN în PMB al asociațiilor-prietene!”

SONDAJ DE OPINIE | Bucureștenii TAXEAZĂ activitatea lui Nicușor Dan: ”Proastă și foarte proastă, Capitala se îndreaptă într-o direcție greșită”

EXCLUSIV | PMB va crea o zonă Freerun/Parkour în Herăstrău. Urbanist: ”Lui Nicușor Dan i se pare cool, risipă de bani, administrare hipsterească!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV. Mike și-a făcut bagajele și a plecat. Sfântul Nicolae a adus o surpriză neplăcută...
FOTO. Frumoasa Lena și-a pus iubitul fotbalist la munca de jos! Cum arată în costum...
Venezuela se pregătește de invazie. Maduro mobilizează armata și anunță anexarea unui teritoriu cât Grecia...
Berea fără alcool te lasă fără permis. Medic: Înverzește etilotestul
Românii au luat credite pentru facturi, lemne sau porcul de Crăciun. Cât plătesc rata pentru...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Cine cedează dacă ambii șoferi au prioritate pe un drum îngust?
Cine este criminalul care a îngrozit România?! El l-ar fi decapitat pe bărbatul din Olt...
Vești bune înainte de sărbătorile de iarnă. Cine sunt românii care vor primi ”a 13-a...
Părintele Cleopa a avut parte de o vizită ciudată la bordei
Atac terorist în Paris. Atacatorul a strigat "Allah akbar" şi a atacat trecători în centrul...
Victor Ciutacu l-a făcut praf pe Tolontan. „Nu am de ce să îl regret. Este....”
Revoluția CUANTICĂ este AICI! Anunțul făcut ASTĂZI de cel mai puternic OM din lume
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
Capitala, sub teroarea interlopilor. Cum sunt împărțite teritoriile
Tradiții și superstiții de Moș Nicolae. La ce trebuie să fie atenți românii în data...
BANCUL ZILEI. Bulă: Iubito, uită-te ce vreme frumoasă este afară și tu stai în bucătărie...