EXCLUSIV | Moartea misterioasă a unui angajat ANRE, „mâncat” de o bacterie rară. A ajuns la spital după ce s-ar fi rănit în biroul președintelui

EXCLUSIV | Moartea misterioasă a unui angajat ANRE, mâncat de o bacterie rară. A ajuns la spital după ce s-ar fi rănit în biroul președintelui
Publicat: 19/07/2023, 10:00

Un caz șocant s-a petrecut la Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Un tânăr angajat a murit în condiții misterioase, după ce i s-ar fi făcut rău la locul de muncă, acolo unde ar fi suferit un accident.

Potrivit surselor Gândul, George I., în vârstă de 37 de ani, a ajuns acum aproximativ două săptămâni la Spitalul Clinic de Ortopedie și Traumatologie Foișor din București, cu o rană la picior, iar de acolo ar fi plecat acasă după ce medicii l-au consultat și i-au prescris un tratament. Au trecut câteva zile, iar pentru că starea lui George s-a agravat, a ajuns la Spitalul Universitar, unde a murit.

Conducerea ANRE neagă tânărul s-ar fi putut accidenta la locul de muncă, respectiv în biroul președintelui instituției, încăpere aflată în renovare la momentul respectiv.

O moarte stranie și fulgerătoare

O moarte stranie și fulgerătoare! Așa poate fi numita dispariția prematură a lui George I., care a avut loc în urma cu aproximativ două săptămâni. Tânărul lucra la ANRE, acolo unde, potrivit surselor Gândul, ar fi suferit un accident, chiar în biroul președintelui autorității, după ce o piesă de mobilier i-ar fi căzut peste picior.

Tânărul a mers la Spitalul de Ortopedie Foișor, unde a primit un tratament. După câteva zile, într-o vineri, lui George i s-a făcut rău și a mers la Spitalul Universitar, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

Reprezentanții Inspecției Muncii au precizat, în exclusivitate pentru Gândul, că de la ANRE nu a fost raportat niciun incident în acest sens.

”Nu știm nimic despre acest caz, ne-am interesat și la Poliție, nici ei nu știu nimic”, au precizat pentru Gândul reprezentanții Inspecției Muncii.

”Știu a murit de la bacteria aia, nu știu de unde a luat-o, dar s-a extins extrem de repede”

La înmormântarea lui George, cortegiul funerar a trecut prin fața sediului ANRE, unde a oprit pentru câteva minute, iar angajații eu ieșit fața clădirii și au aplaudat.

Colegii lui George sunt șocați din cauza acestei tragedii și spun tânărul a murit din cauza unei bacterii rare.

”A murit fulgerător, din cauza unei bacterii rare, aia care e mâncătoare de carne”, ne-a spus o colegă a lui George, înmărmurită de durere.

”Eu eram mai apropiat de el, știu a murit de la bacteria aia, nu știu de unde a luat-o, dar s-a extins extrem de repede. Știu era despărțit, dar avea un copil”, spune un alt coleg al lui George.

ANRE: ”Nu a avut loc niciun accident de muncă”

La solicitarea Gândul, reprezentanții ANRE au precizat că nu a existat niciun accident de muncă la sediul instituției, angajatul care a decedat fiind internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Vă comunicăm faptul că la data precizată sau la o altă dată din istoria recentă a instituției, nu a avut loc la sediul ANRE niciun accident de muncă care să necesite informarea Inspectoratului Teritorial de Muncă sau solicitarea unor servicii medicale de urgență.

Din păcate, vă putem comunica faptul că, în weekendul trecut, unul dintre colegii noștri s-a internat de urgență în spital, ca urmare a unor probleme de sănătate. Ulterior, am aflat cu regret despre decesul colegului nostru”, se arată în răspunsul ANRE transmis redacției Gândul.

Sediul ANRE | Reprezentanții instituției spun că nu a avut loc niciun accident de muncă

”Nu este nimic adevărat, nu a fost niciun accident”

Întrebat telefonic de către reporterul Gândul dacă la sediul ANRE a avut loc un accident de muncă, președintele ANRE, George Niculescu, nu a oferit un răspuns clar, în sensul nici nu a negat, nici nu a confirmat un eventual incident.

Ați primit un răspuns oficial de la noi”, a precizat Niculescu.

În schimb, vicepreședintele Mircea Man a fost mai concis, într-o discuție cu reporterul Gândul, în fața sediului ANRE.

”Nu știu de unde aveți aceste informații, nu este nimic adevărat, nu a fost niciun accident. A murit de la bacteria aia. Noi am încercat -l ajutam. Eu sunt moroșan, cred în Dumnezeu, nu spun minciuni”, au fost vorbele lui Mircea Man.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Cinism înfiorător după moartea unei paciente într-unul din ”azilele groazei”. Infirmieră: ”Deja era țeapănă, ne facem sânge rău degeaba”

EXCLUSIV | Pacienți de la Bălăceanca, torționari la ”azilele groazei”: ”Avea mână liberă să bată alți pacienți, tuturor le era frică de el”

EXCLUSIV | Patronul de la ”azilele groazei” cheltuia banii bătrânilor pe droguri, prostituate și lăutari. DIICOT: ”25.000 lei într-o noapte!” (VIDEO)

EXCLUSIV | Meniul zilei în ”azilele groazei”: ”Ciorbă de fasole fără fasole, pâine cu margarină, ceai diluat, parizer!”. Între mese, trei biscuiți

EXCLUSIV | Ororile din ”azilele groazei”: ”O femeie care nu se putea hrăni singură nu primea mâncare și apă”. Amenințarea cu ”izolatorul” din subsol

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii