Vești bune pe piața muncii. Retailerul care anunță 1.000 de noi locuri de muncă până la începutul lui 2021

Redactor:
Ionel Văduva
Vești bune pe piața muncii. Retailerul care anunță 1.000 de noi locuri de muncă până la începutul lui 2021
Un renumit retailer prezent masiv și pe piața din România a anunțat că urmează să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara, până la sfârșitul anului fiscal, în februarie 2021 / Sursă foto: Pixabay / caracter ilustrativ

Un renumit retailer, prezent masiv și pe piața din România, a anunțat că urmează să creeze 1.000 de noi locuri de muncă în toată țara, până la sfârșitul anului fiscal, în februarie 2021.

Decizia celor de la Kaufland a fost anunțată în contextul deschiderii de noi magazine, cât și pe fondul extinderii echipelor actuale.

Extinderea ofertei de joburi vine și în întâmpinarea unui interes crescut pentru retailerul citat ca angajator în rândul celor care își caută un loc de muncă. Mesajul companiei pentru actualii și viitorii săi angajați este acela că într-o echipă performantă, fiecare rol este unul esențial, punând accentul pe colaborare și promovarea unei mentalități orientate spre succes.

Liderul pieței locale de retail este a patra companie din România după cifra de afaceri, dar și unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul privat, fapt confirmat de cel mai recent studiu care analizează datele financiare, investițiile companiei și impactul social adus asupra economiei locale în anul 2019.

Conform studiului, anul trecut, sursa citată a generat valoare adăugată directă în România de aproximativ 461,7 milioane de euro, a oferit 12.500 de locuri de muncă cu normă întreagă și a susținut aproape 48.000 de locuri de muncă în economia românească prin activitatea, investițiile și salariile competitive oferite.

Kaufland țintește ACCES-ul – angajarea de candidați cu cerințe și evoluții speciale

Conform spuselor Esterei Anghelescu, Recruiting and Employer Branding Director în cadrul companiei amintite mai sus, managementul va continua să le ofere românilor stabilitatea de care au nevoie prin oferirea a 1.000 de joburi noi în comunitățile unde urmează să ne dezvoltăm.

Mai mult, a adăugat aceasta, tot în ceea ce privește resursele umane și strategia companiei de incluziune și diversitate, Kaufland își propune să dezvolte programul ACCES (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale) de integrare a persoanelor cu dizabilități.

„Acesta este un program lansat la finalul anului 2019, prin care ne dorim să oferim șanse egale tuturor, din punct de vedere social și profesional, și de a schimba în bine calitatea vieții și a dezvoltării acestora.

Astfel, planul nostru este ca în următoarea perioadă să aducem în echipă peste 500 de persoane cu dizabilități alături de care să îndeplinim promisiunea noastră de a ne asuma responsabilităţi sociale, economice şi de mediu. Candidații interesați ne pot scrie pe adresa [email protected]”, a continuat Anghelescu.

Compania are în prezent peste 15.000 de angajați și deține pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa.

Iulia Vântur, disperată după ce a fost găsit mort în casă! Familia lui Salman Khan...
FOTO. Vica, balerina lui Piţurcă, s-a fotografiat goală în pat! Imagini interzise cu vedeta TV
UIMITOR! Aceste fetițe s-au născut din aceeași mamă și în aceeași zi, dar NU SUNT...
Acest bărbat pretinde că este Iisus. Cum spune el că VA SALVA LUMEA… L-au arestat!
FOTO. Cum arăta Mirela Vaida acum 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta...
Cardul special prin care românii primesc bani de la stat. Cum poți să ți-l faci...
România este în topul ţărilor acuzate la CEDO. Cât plătim pentru condamnările de la CEDO
Țara în care firma plătește angajaților care lucrează remote toate costurile generate de telemuncă
Iulia Vântur, disperată după ce a fost găsit mort în casă! Familia lui Salman Khan...
ALARMANT! Au fost descoperite mai multe forme de COVID! Pericolul care ne pândește pe toți
Ce ASCUND visele şi sexualitatea reprimată
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Ministrul Sănătăţii, anunţ şoc. Vom avea sau nu restricţii după alegeri?
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. TOP 13 alimente în dieta pentru un ficat sănătos
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
×
GÂNDUL LIVE 23.09.2020

Urmăriți GÂNDUL LIVEExplicație halucinantă a pedofilului din Iași care a violat în mod repetat un copil de numai șase ani. El a declarat judecătorilor că a preferat să profite de un copil decât să-și însele soția care este plecată în afara țării, la muncă. Violatorul l-a agresat sexual pe minor de mai multe ori, iar după fiecare agresiune îi oferea trei lei pentru a nu povesti nimănui ce s-a intamplat. https://www.gandul.ro/19507732Robert Negoiță și Marius Chircă, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Miercuri, 23 septembrie 2020
Gândul LIVE!
Inchide