Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Noi începuturi pentru Săgetători

Horoscop săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Noi începuturi pentru Săgetători
Sursa foto: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 29/11/2021, 09:17

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 poate aduce o răsturnare de situație care să ne ghideze pe un nou traseu.

Săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021 se remarcă printr-o Lună Nouă însoțită de Eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător, eveniment care se va petrece pe data de 4 decembrie și care va aduce situații și evenimente neașteptate care ne vor pune pe o nouă direcție de evoluție.

Întreaga săptămână va sta sub auspiciile întâlnirii dintre Soare și Mercur din zodia Săgetător, întâlnire care se petrece sub atenta observație a lui Saturn din zodia Vărsător. Astfel, vom avea parte de o minte iute, o gândire clară și o judecată corectă și înțeleaptă. În plan sentimental, Venus din zodia Capricorn va forma un sextil cu Neptun din Pești, aspect care ne va aduce la început de săptămână un aer romantic, mai multă sensibilitate și empatie și chiar noi povești de iubire celor singuri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Săptămâna aceasta este bună din mai multe puncte de vedere. În primul rând, poți învăța lucruri noi, poți face progrese într-o direcție de studiu, poți rezolva situații cu actele, legale și-ți poți întări niște convingeri de viață. În al doilea rând, poți face dreptate într-un context care te-a afectat, iar în al treilea rând, poți să lucrezi în continuare la consolidarea relației cu partenerul de viață pentru că șansele să fie ceva durabil există.

Horoscop săptămânal Taur: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Poți profita de contextul astrologic al săptămânii pentru a lămuri situații financiare cu partenerul de viață sau cu terțe persoane, mai ales dacă ai de împărțit bani și bunuri materiale. Este momentul să-ți schimbi modul de administrare a finanțelor în cuplu și dacă vrei să faci o investiție, șansele ca aceasta să fie profitabilă sunt mari. În cuplu se întrevăd discuții despre intimitate, respect și fidelitate și poți scăpa de niște temeri pe care le ai dacă vei discuta sincer cu partenerul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Este o perioadă în care va trebui să depui eforturi pentru a menține un echilibru între tine și ceilalți, fie că este vorba de partener de viață sau parteeri de afaceri. S-ar putea să ai parte de tensiuni în cuplu pentru că fiecare are ale adevăr și altă perspectivă asupra relației, însă tot acest context te poate împinge către o nouă etapă în doi. Cei singuri pot să înceapă noi relații, iar profesional se pot negocia și semna noi contracte.

Horoscop săptămânal Rac: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

S-ar putea să-ți dorești să schimbi ceva în legătură cu locul de muncă sau să apară unele schimbări care să te ducă pe noi direcții. Unii nativi își doresc să fie mai eficienți și caută soluții, iar alți nativi își doresc un alt loc de muncă, și poate chiar participă la un interviu. Este, de asemenea, o perioadă bună să faci schimbări legate de stil de viață și să te preocupi mai mult de sănătate. Nu uita că ai nevoie de mai multă odihnă, mai ales în weekend.

Horoscop săptămânal Leu: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Săptămâna aceasta este una dintre cele mai plăcute săptămâni din ultima perioadă. Ești vesel, jucăuș, optimist și pus pe distracție și pe răsfăț. Vrei să faci ceea ce-ți place, vrei să fii fericit și îți exprima sentimentele cu mult patos. Cei singuri se pot îndrăgosti, iar în cuplu se poate discuta despre venirea pe lume a unui copil. Dacă deja ai copii, atunci nu ezita să petreci timp cu aceștia și să te apropii de ei mai mult.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Și săptămâna aceasta atenția ta se va canaliza asupra familiei și a locuinței și aici se vor petrece schimbări, pot apărea noutăți. Poate fi vorba de o mutare, de o renovare, de o reamenajare a locului unde muncești sau poate de rezolvarea unor situații administrative, ce țin de acte și bunuri patrimoniale. Posibil să apară discuții tensionate în familie pentru că fiecare își va susține punctul de vedere și va avea propriul lui adevăr și propriile convingeri. În schimb, viața sentimentală se bucură de momente bune, plăcute și romantice.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Săptămâna aceasta ai parte de multe aspecte care vizează zona de comunicare, aspecte care îți pot stimula pofta de socializare, interesul pentru studiu și activități intelectuale, dar și dorința de a face plimbări mai dese sau chiar de a pleca într-o călătorie. S-ar putea să afli niște vești interesante, să iei niște decizii importante sau să faci negocieri care vor aduce ceva nou în viața ta. Este o perioadă bună să-ți schimbi raționamentul, dacă simți că acesta este învechit, și să-ți îmbunătățești modul de comunicare cu ceilalți.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Săptămâna aceasta se petrec aspecte importante în sectorul tău financiar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să cheltui mai mult decât de obicei, atât pentru cumpărături care se cer făcute, cât și pentru distracții și răsfăț. De asemenea, contextul astrologic te va stimula să-ți găsești noi surse de venit, să cauți să-ți crești veniturile și nu este deloc exclus să-ți renegociezi salariul sau să reglementezi o situație financiară în care te afli.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Aspectele astrologice de săptămâna aceasta te vizează în mod direct și este momentul să schimbi ceva în viața ta, în gândirea ta, să vezi care sunt dezechilibrele pe care le ai și cum să le rezolvi. Poate fi vorba de un nou început neașteptat care are legătură cu viața personală, cu relațiile tale, de cuplu sau profesionale. S-ar putea să ai parte de adevărate momente de revelație și să iei niște decizii importante pentru viitor. Ai grijă mai mult de sănătatea ta.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Săptămâna aceasta ar trebui să te preocupi mai mult de sănătatea ta, mai ales dacă sunt probleme vechi pe care le-ai ignorat sau dacă te confrunți cu o afecțiune cronică. S-ar putea să afli vești despre sănătatea celor dragi și să te implici în a-i ajuta. Totodată, elimină ce este toxic și nefuncțional în viața ta, indiferent că sunt oameni sau obiceiuri.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Configurația astrologică a săptămânii te face foarte dornic de interacțiune cu cei din jur, de socializare cu prietenii și poți merge la evenimente, poți cunoaște noi persoane cu care să empatizezi. Poți cere ajutorul cuiva, poți primi sfaturi bune și poți intra într-un nou proiect. Este momentul să-ți faci planuri de viitor. De evitat relațiile clandestine și atracția față de o persoană indisponibilă emoțional.

Horoscop săptămânal Pești: 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Săptămâna aceasta este multă agitație în sectorul tău profesional. Poți să-ți dorești mai mult să te afirmi, să faci pași spre un obiectiv avut, însă ai grijă să faci lucrurile corect pentru a nu-ți afecta imaginea. Unii nativi pot lua decizia de a porni pe o nouă direcție profesională. În cuplu pot se poate discuta despre statutul relației și nu este deloc exclus ca partenerul să-și dorească oficializarea relației.

 

 

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer