Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Schimbări neașteptate pentru Tauri

Publicat: 23/09/2021, 00:00
Actualizat: 23/09/2021, 00:02

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion face astăzi o opoziție cu planeta neprevăzutului, Uranus retrograd din Taur, context care poate aduce schimbări bruște și răsturnări de situație atât în plan sentimental, cât și în plan financiar. Este mai ușor să ne îndrăgostim la prima vedere și trebuie să avem grijă la modul în care ne cheltuim banii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dă dovadă de mai multă prudență și înțelepciune în modul în care-ți administrezi finanțele și bunurile materiale. Poți face cheltuieli neprevăzute și în cuplu pot apărea conflicte care pleacă de la bani, dar și de la viața intimă. Teme ca fidelitatea, respectul pot fi abordate acum, iar în unele cazuri se pot afla secrete.

Horoscop zilnic Taur

Ești direct vizat de această opoziție, cu atât mai mult cu cât Venus este guvernatoarea ta. În cuplu poți fi martorul unor evenimente la care nu te-ai fi așteptat. Ai nevoie de o conectare profundă la partener, dar totodată și de menținerea propriei tale libertăți. Mai multă atenție la relațiile cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceri pentru că pot apărea conflicte care să schimbe un context, poate chiar un contract.

Horoscop zilnic Gemeni

Pot apărea fel și fel de contexte neașteptate la locul de muncă, dialoguri ciudate cu colegii și situații neprevăzute, schimbări de program. Fii mai pregătit să te adaptezi noului. În plus, starea de sănătate este supusă vulnerabilităților și de preferat ar fi să nu pui la suflet tot ce auzi sau tot ce se petrece în jurul tău și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Rac

Venus se află chiar în sectorul iubirii tale și de preferat ar fi să eviți atracțiile bruște și dragostea la prima vedere, mai ales că este foarte probabil să fii atras de cineva din anturaj sau chiar din grupul de prieteni. Poți avea parte de surprize și răsturnări de situație în plan sentimental, dar și în relațiile cu copiii, capitol la care ar trebui să fii mai atent.

Horoscop zilnic Leu

Posibil să ai parte de situații neașteptate care se petrec în familie sau în locuință, poate se defectează aparatura sau apare o reperație care-ți dă programul peste cap. Pentru alți nativi poate fi vorba de o mutare într-o locuință nouă sau poate partenerul vine cu vești, cu dialoguri neașteptate. Atenție mai multă și la statutul profesional, la imagine.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să fii luat prin surprindere de unele dialoguri, să primești vești și informații neașteptate, bulversante. O negociere poate lua o întorsătură diferită. Nu este deloc exclus să ai atât de multe curiozități în această perioadă încât să dezgropi dedesupturi și să fii surprins de ceea ce afli. Posibile conflicte de opinie, contraziceri pe teme legate de principii și viziuni.

Horoscop zilnic Balanță

Evită să te autosabotezi financiar. Ai tendința de a face cheltuieli pe fond emoțional și azi ar fi de preferat să eviți investițiile cu grad de risc. Posibil să ai surprize care vizează un bun material, credite, asigurări, pensii, taxe, impozite, așa că asigură-te că ești la zi cu toate plățile. Totodată, s-ar putea să fii nevoit să scoți din buzunar o sumă de bani neplanificată.

Horoscop zilnic Scorpion

Se întrevăd răsturnări de situație în cuplu și momente inedite cărora cu greu vei putea să le faci față. Nevoile partenerului te pot lua prin surprindere, mai ales nevoia de independență și libertate, sau poate fi vorba de o atitudine mult prea rebelă pe care să nu o înțelegi. Pot apărea contraziceri și în relațiile profesionale, mai ales dacă se discută despre un contract.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să ți se cam dea programul peste cap astăzi și să ai parte de fel și fel de schimbări neașteptate la locul de muncă. Încearcă să te adaptezi noului și necunoscutului. Pe de altă parte, sunt frământări care s-ar putea să nu te lase să dormi și poți afla unele secrete, poți deconspira unele jocuri de culise.

Horoscop zilnic Capricorn

Pot apărea situații neașteptate în viața sentimentală, mai ales dacă ești într-o poveste de dragoste aflată la început. S-ar putea ca prietenii să te surprindă cu atitudinea lor sau să nu știi unde să încadrezi o persoană, la prietenie sau iubire. O dragoste la prima vedere sau o atracție bruscă pentru cineva din anturaj te poate lua pe nepregătite. Dacă ai copii, acordă-le mai multă atenție.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai mai multă grijă la dialogurile cu superiorii și la veștile profesionale care vin. Posibil să ai parte de situații surprinzătoare la care va trebui să te adaptezi din mers la locul de muncă. Pe de altă parte, poți intra în conflicte cu membrii familiei și poți avea parte de situații imprevizibile care vizează casa. Poate trebuie să repari ceva în locuință sau să te muți.

Horoscop zilnic Pești

Niște vești sau dialoguri avute te pot lua prin surprindere. Posibile surprize și în negocieri. O serie de principii sentimentale, convingeri și credințe îți pot fi date peste cap astăzi. Dai dovadă de o curiozitate aparte, cercetezi, pui întrebări, cauți răspunsuri în cele mai inedite moduri. Nu-ți face prea multe planuri pentru că va fi greu să le urmezi din cauza situațiilor neprevăute care pot apărea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Lupte groaznice pe frontul de nord. Un soldat ucrainean spune că sunt atât de multe...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Nu beți niciodată această cafea: Trebuie interzisă!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
Câte zile libere vor avea românii de Paște 2024?
Misterul a fost spulberat! S-a aflat unde a disparut printesa de Wales in ultimele luni!...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Charles Michel avertizează: Dacă vrem pace, Europa trebuie să se pregătească pentru război
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
AJUTOR NESPERAT pentru Simona Halep. S-a întâmplat CHIAR ÎN ZIUA primului meci de la Miami
Sute de români, păcăliți pe un site celebru. Și-au pierdut banii
Cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa. Imaginea cu tânăra sexy, noua ”mână dreaptă”...
Cătălin Cherecheș, adus sub escortă în România. Ce se va întâmpla cu el, după 21...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Filmarea autentică cu Kate Middleton și printul William după acuzațiile de infidelitate la adresa prințului...
BANCUL ZILEI. Bulă sună la linia fierbinte și îi răspunde una gemând: Dar ce faci...
Cea mai veche reptilă marină cu gât lung