Zodiacul chinezesc, 23-29 noiembrie 2020. „Șobolanii” își măresc rețeaua de prieteni și cunoștințe

Zodiacul chinezesc, 23-29 noiembrie 2020. „Șobolanii” își măresc rețeaua de prieteni și cunoștințe
Zodiacul chinezesc, 23-29 noiembrie 2020 (FOTO: Pixabay)
Publicat: 24/11/2020, 03:50
Actualizat: 24/11/2020, 03:52

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 23-29 noiembrie!

Șobolan

Îți mărești rețeaua de prieteni și cunoștințe, încă de la începutul săptămânii. Socializezi foarte mult și toate acestea te pot ajuta să să îți atingi obiectivele profesionale. Nu este exclus ca în această perioadă să întâlnești o persoană care să te atragă din punct de vedere romantic. Weekend-ul se anunță liniștit. Faci ce îți place.

Bivol

Atenție sporită, încă de la începutul săptămânii! Se pare că cineva vrea să profite de felul tău de a fi și să se folosească de tine. Nu da credit tuturor persoanelor care gravitează în jurul tău. Uită, în weekend, de problemele profesionale și distrează-te mai mult. Găsește acele activități care să te liniștească și să-ți încarce bateriile pentru o nouă săptămână de lucru.

Tigru

Fii deschis unor experiențe din care ai multe de învățat. Nu te grăbi în a lua decizii, pentru că unele dintre ele îți pot schimba viață și ar trebui să nu te pripești, indiferent cât te-ai simți de copleșit. Mijlocul săptămânii aduce în jurul tău oameni în care ai încredere, pe care te poți bizui. În plan romantic, weekend-ul se anunță fierbinte, în special duminică.

Iepure

Rezervă-ți începutul săptămânii pentru întâlniri de afaceri pentru că șansele să ai de câștigat sunt mai mari. Atenție spre mijlocul săptămânii când, din pricină impulsivității, ai putea face lucruri pe care să le regreți mai târziu. Evită certurile în cuplu. Poți amâna discuțiile serioase pentru weekend, dar tot trebuie să-ți păstrezi o doză de diplomație. Spune ce simți, fără să faci acuzații. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva special la final de săptămână.

Citește horoscopul integral, pe sfatulparintilor.ro

Horoscop săptămânal 23 – 29 noiembrie 2020. „Fecioarele” au idei bune și productive

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 este impactată de două aspecte armonioase pe care Mercur, planeta comunicării, le face pe rând, cu Neptun retrograd, planeta viselor, și cu Jupiter, Marele Benefic. Acest context ne susține foarte mult intuiția, imaginația, capacitățile intelectuale și ne aduce un plus de chef de socializare.

Pe de altă parte, vom resimți din plin opoziția dintre planeta iubirii și a banilor, Venus, și Uranus retrograd, planeta surprizelor. Cu alte cuvinte în relațiile cu ceilalți, în special sentimentele, putem avea parte de evenimente neașteptate care să aducă răsturnări de situație. De asemenea, contextul poate aduce evenimente imprevizibile și în sectorul financiar.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia