Corpul unui bărbat mort a fost găsit după 9 ani. Cum a fost descoperit anul decesului

Corpul unui bărbat mort a fost găsit după 9 ani. Cum a fost descoperit anul decesului
Corpul unui bărbat mort a fost găsit după 9 ani. Cum a fost descoperit anul decesului / Foto: Pixabay
Publicat: 09/04/2021, 10:24

Corpul unui bărbat din Oslo a fost descoperit de un administrator după 9 ani, au anunțat autorităţile norvegiene.

Un bărbat care a murit în apartamentul său din Oslo a fost găsit după 9 ani, când administratorul le-a cerut poliţiştilor să deschidă apartamentul din Oslo pentru a putea efectua lucrări de întreţinere.

Corpul unui bărbat decedat a fost găsit după 9 ani. Cum au descoperit polițiștii data decesului

Se pare că bărbatul ar fi murit în aprilie 2011, semnele care arată acest lucru fiind o cutie de lapte şi o scrisoare care au fost găsite în apartamentul său. Autopsia a arătat că bărbatul a murit din cauze naturale, relatează The Guardian.

Din anul 2018, el nu a mai putut fi contactat de Administraţia Norvegiană pentru Muncă şi Asistenţă Socială (NAV), drept pentru care i-a fost intreruptă pensia. Cu toate astea, facturile sale au continuat să fie plătite automat din contul său bancar.

Inspectorul de poliţie din Oslo, Grete Lien Metlid, a declarat că ea şi colegii ei au analizat atent situaţia bărbatului de a nu fi găsit de nimeni în toţi cei 9 ani: „Acesta este un caz special şi ne-a făcut să ne punem întrebări despre cum s-ar putea întâmpla. Pe baza imaginii pe care o avem, el a fost evident o persoană care a ales să aibă puţin contact cu ceilalţi”.

Descoperire șocantă în Scoţia. Pensionară aşteptată la vaccinare, găsită moartă. Femeia ar fi murit în urmă cu 12 ani

O pensionară aşteptată la vaccinare în Aberdeen, Scoţia, a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii bănuiesc că femeia ar fi murit acum 12 ani.

Conform The Mirror, alarma a fost dată după ce Christina Malley nu s-a prezentat la vaccinare. Asistenţii au început să o caute şi au găsit-o moartă în locuinţa din Aberdeen, Scoţia.

Femeia a fost găsită pe 25 februarie.

Pentru că nu a mers să se vaccineze, autorităţile au început să o caute, astfel că rămăşiţele femeii, de 80 de ani, au fost descoperite ulterior în casă.

Acnhetatorii încă încearcă să stabilească data decesului şi cauzele şi şi-au exprimat părerea conform căreia decesul ar fi putut surveni în urmă cu 12 ani, relatează Evening Express.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase