Cum arată mașina pe care un mecanic a refuzat s-o verifice, din cauza mizeriei din interior (FOTO)

Cum arată mașina pe care un mecanic a refuzat s-o verifice, din cauza mizeriei din interior (FOTO)
FOTO- Facebook.com/Alex Ludlam
Publicat: 14/09/2021, 23:45
Actualizat: 14/09/2021, 23:50

Mecanicul unui service auto din Marea Britanie a refuzat categoric să efectueze inspecția anuală a unui autoturism, pentru că era prea murdară… în interior. Acesta, pur și simplu, nu a vrut să se apropie de mașina plină de gunoaie.

El chiar a publicat și câteva imagini pe Facebook, în apărarea sa, și astfel se poate vedea că automobilul era plin cu haine, gunoaie, resturi de mâncare și pungi cu tutun. Acesta a scris că nu a vrut să se atingă de mașină, de teama că ar putea lua vreo boală.

„Am refuzat de la început să testez mașina, iar clientul a râs și a plecat, crezând că glumesc. Pentru prețul unei inspecții nu merită să iau vreo boală din chestia asta”, a scris mecanicul, citat de ladbible.com.

În Marea Britanie, toate mașinile trebuie să treacă testul MOT – o inspecție anuală impusă de Ministerul Transporturilor, încă din 1960.

Autoturismele sunt supuse, astfel, unor teste de siguranță și se verifică emisiile, dar și dacă acestea corespund din punct de vedere tehnic pentru a circula pe șosele.

Mașinile care nu trec testul MOT (un fel de inspecție tehnică periodică (ITP) de la noi, doar că anuală indiferent de anul de fabricație al mașinii), nu pot circula pe șoselele din Regatul Unit.

Morala acestei povești, potrivit sursei citate, ar putea fi aceasta: „Curățați-vă mașina, dacă  doriți să o conduceți legal!”…


CITEȘTE ȘI:


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase