Angajata unei săli de jocuri, lovită de un client care a vrut să îi fure banii din casa de marcat. Individul a fost arestat la domiciliu pentru tentativă de tâlhărie

Angajata unei săli de jocuri, lovită de un client care a vrut să îi fure banii din casa de marcat. Individul a fost arestat la domiciliu pentru tentativă de tâlhărie
Publicat: 26/11/2022, 15:12
Actualizat: 26/11/2022, 15:14

Angajata unei săli de jocuri a fost lovită de un client care a vrut să îi fure banii din casa de marcat. Individul a fost reținut și apoi arestat la domiciliu pentru tentativă de tâlhărie.

„La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, sâmbătă, Poliția Capitalei.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri, din Sectorul 3, bărbatul i-ar fi cerut unei angajate să îi schimbe o sumă de bani, iar în momentul în care aceasta a scos banii, ar fi lovit-o cu pumnul. El ar fi încercat să îi smulgă banii din mână, dar nu a reușit.

„În urma verificărilor demarate, bărbatul a fost depistat, în cursul aceleași zile și a fost condus la sediul secției”, conform sursei citate.

Față de bărbat s-a dispus măsura reținerii, ulterior fiind arestat la domiciliu.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, transmite Poliția Capitalei.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase