Florin Salam, vizitat la secția de poliție de avocata lui: „Clientul meu este OPTIMIST. Nu a avut niciodată intenția de a înșela pe cineva”

Publicat: 14/03/2024, 10:58
Actualizat: 14/03/2024, 11:09

Avocata lui Florin Salam, Beatrice Comăniceanu, a spus, joi, că manelistul „este optimist și nu a avut niciodată intenția de a înșela pe cineva”.

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost ridicat joi dimineaţă şi dus la audieri la Secţia 2 Poliţie din Capitală, fiind suspectat de înşelăciune, după ce ar fi încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente, dar nu și-a respectat niciodată angajamentul.

Apărătoarea manelistului a ajuns la secția de poliție pentru a discuta cu Florin Salam, joi, în jurul orei 10:00. Ea i-a adus mai multe produse alimentare.

„Suntem așteptați la Parchet la ora 16:00. Vom vedea ce se întâmplă acolo”, a declarat Comăniceanu, în fața jurnaliștilor aflați la secția de poliție din București.

Comăniceanu a punctat faptul că Florin Salam „este ok, este optimist, iar prezumția nevinovăție există tot timpul. Niciodată nu a avut intenția de a înșela pe cineva”.

Florin Salam, reținut pentru 24 de ore într-un dosar de înșelăciune

Cântărețul Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce ar fi înșelat 3 persoane cu diverse sume pentru prestații muzicale și nu ar mai fi onorat înțelegerea. Prejudiciul se ridică la 18.000 de euro.

Cântărețul Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce ar fi înșelat 3 persoane cu diverse sume pentru prestații muzicale și nu ar mai fi onorat înțelegerea. Prejudiciul se ridică la 18.000 de euro.

Manelistul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetări, s-a stabilit că Florin Salam ar fi săvârșit faptele în complicitate cu alți doi bărbați – Nicolae Constantin și Hurmuz Madalin Ionuț, care nu au primit mandate de reținere la acest moment.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție au desfășurat astăzi, 14 martie 2023, trei percheziții domiciliare în Municipiul București, în cadrul unui dosar penal ce îl vizează pe cântărețul Florin Salam, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, cu un prejudiciu estimat la aproximativ 18.000 de euro.

În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume cântărețului de manele Florin Salam, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024.

Filmul evenimentelor

Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, în sarcina artistului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit următoarea activitate infracțională:

  • în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu Dobre Mircea Nicolae, aceasta i-ar fi plătit lui Salam, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, cântărețul nu și-a respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.
  • la data de 28 ianuarie 2023, Stoican Cristinel din județul Dolj ar fi mers la locuința lui Salam, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, manelistul nu s-ar fi prezentat și nici nu a returnat banii persoanei vătămate.
  • la data de 14 mai 2023, Stănescu Marian din Costești, Argeș ar fi mers la locuința lui Florin Salam, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă cântărețul nu s-ar fi prezentat și, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiți.

În vederea administrării materialului probator, în această dimineață, vor fi puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de înșelăciune, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Mesajul emoționant pe care l-a ales Narcisa pentru coroana lui Mădălin. Tânăra i-a vizitat mormântul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizie pentru cei care primesc pensia PRIN POȘTĂ. Anunțul venit chiar astăzi, 27 APRILIE
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator