Un bărbat de 51 de ani este suspectat că a agresat o femeie în scara blocului / Individul a mai fost condamnat pentru fapte similare în cazul altor cinci femei

Un bărbat de 51 de ani este suspectat că a agresat o femeie în scara blocului / Individul a mai fost condamnat pentru fapte similare în cazul altor cinci femei
Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 29/09/2022, 13:25
Actualizat: 29/09/2022, 13:27

O femeie din București a fost agresată sexual de bărbat în scara unui bloc din Sectorul 4. Victima a reclamat la Poliție ce i s-a întâmplat, iar individul a fost prins și arestat. Oamenii legii au constat că acesta a mai fost condamnat pentru fapte similare în cazul altor cinci femei.

Femeia a fost agresată pe 15 septembrie. Individul s-a năpustit asupra ei, într-o scară de bloc din Sectorul 4, iar apoi a fugit.

Poliția a deschis o anchetă, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic l-au indentificat pe făptaș.

„Bărbatul a fost condus la audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

A stat aproape 6 ani în închisoare pentru că a agresat sexual alte 5 femei

Surse apropiate anchetei au spus, pentru GÂNDUL, că bărbatul de 51 de ani este recidivist.

De altfel, el a ieșit din închisoare la finalul anului 2021, după ce a fost condamnat și a executat 5 ani si 9 luni pentru agresiune sexuală.

Atunci, el a fost găsit vinovat pentru agresarea sexuală a cinci femei.

El avea același mod de operare de fiecare dată. Profitând de vulnerabilitatea victimelor care mergeau singure pe stradă, seara, intra după ele în scara blocului sau lift și le agresa sexual, atingându-le în zonele intime.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase