O fostă concurentă de la „Insula iubirii” pretinde că a fost operată de un medic dentist fals. Avocat: „Acum riscă să fie tăiată pe față pentru a se putea extrage infecția”

Publicat: 28/11/2022, 14:41

Avocatul Adrian Cuculis afirmă că o influenceriță din România a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost operată de un medic dentist fals. „Acum riscă să fie tăiată pe față pentru a se putea extrage infecția”, spune el.

„Cazul revoltător al influenceriței (fosta Miss România 2019) ce a fost la un pas de tragedie după ce a nimerit pe mâinile unui medic dentist fals. România lui 2022: cauți un cabinet stomatologic deschis non stop fiindcă ai o criză de măsea iar când ajungi la față locului pretinsul “medic”, fără radiografie sau tratament, îți scoate măseaua sub care se află o infecție imensă iar infecția îți intră în sânge și riști să ajungi în septicemie”, a transmis, luni, avocatul Cuculis.

Tratament clandestin

„Trei zile i-a dat tratamentul doctorul clandestin spunându-i să ia paracetamol. În cele din urmă ajungând în urgență , este operată și acum riscă să fie tăiată pe față pentru a se putea extrage infecția ce s a localizat sub mandibulă spre gât.

Filmările făcute în clinică arată parcă o lume paralelă și aproape de neperceput iar în timp ce se cere prezența managerului pentru a da socoteală, răspunde chiar omul care făcea curat pe jos.”, afirmă avocatul Adrian Cuculis.

Conform sursei citate, este vorba despre Larisa Cristiana, model Only Fans și concurenta la Insula Iubirii.

Larisa Cristiana / Sursa foto: Instagram
Larisa Cristiana / Sursa foto: Instagram

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase