VIDEO | Un român a urinat pe o mașină de poliție din Italia. Momentul a fost filmat și postat pe Tik Tok. Cum a fost pedepsit

Publicat: 13/12/2021, 10:24

Un român de 25 de ani a urinat pe o mașină de poliție din Italia. Momentul a fost filmat și postat pe Tik Tok, iar videoclipul a devenit viral. 

Faima l-a costat scump de pe tânărul român. Deși videoclipul lui a adunat multe aprecieri, a existat și un revers al medaliei, pentru că fapta lui a ajuns și la oamenii legii din Italia, care i-au aplicat o amendă și i-au interzis să mai stea în acea localitate, scrie primocanale.it.

Românul s-a filmat în timp ce îți făcea nevoile pe mașina poliției. El face acest lucru în timp ce fumează și are o pivire sfidătoare la adresa organelor legii.

Scenele postate pe Tik Tok i-au adus multe aprecieri, iar videoclipul a devenit viral, dar acest lucru a ajutat și la identificarea sa cu ușurință de polițiștii din Viale Amendola (La Spezia).

Totul a avut loc vineri după-amiază. Tânărul a urinat pe mașina de poliție care era parcată lângă Teatrul Civic, în timp ce agenții patrulau pe jos pe străzile centrului. Odată ce a fost identificat, românul de 25 de ani a fost chemat la Comandament, unde au început necazurile pentru el.

Filmarea se afla încă în memoria telefonului băiatului, motiv pentru care nu a putut nega acuzațiile. În plus, fapta tânărului fusese surprinsă și de camerele de supraveghere din zonă, confirmând astfel acuzațiile.

Oamenii legii au decis să sesizeze Autoritatea Judiciară, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de defăimare împotriva Administrației Civice și insultă la adresa unui funcționar public.

În baza Codului penal italian, el a fost imediat sancționat pentru fapte contrare decenței publice și a primit o amendă de 3.333,33 euro.

Suplimentar, tânărul a primit ordinul de a părăsi localitatea.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase