A slăbit 114 kilograme și a devenit antrenoare de fitness. Cum arată acum această femeie. GALERIE FOTO

A slăbit 114 kilograme și a devenit antrenoare de fitness. Cum arată acum această femeie. GALERIE FOTO
Publicat: 06/09/2014, 20:46

O femeie din Marea Britanie a uimit înntreaga lume după ce a luat o decizie care avea să-i schimbe viața. Tracy Henderson, care în urmă cu doi ani cântărea aproape 180 de kilograme, a decis să facă tot ce-i stă în putință pentru a slăbi. Așa se face că, după diete alimentare stricte și multe ore de sport, tânăra a pierdut în greutate 114 kilograme și a devenit instructor de fitness, relatează The Mirror.

Britanica în vârstă de 30 de ani povestește acum că toată viața s-a confruntat cu această problemă. În copilărie era deseori ținta glumelor și ironiilor colegilor de la școală. În adolescență, lucrurile au căpătat o turnură și mai dramatică, Tracy căzând în depresie și evitând să mai iasă din casă pentru a evita privirile celor din jur.

„Când eram grasă, oamenii începuseră să strige după mine grăsano!, pe stradă, și uneori chiar aruncau în mine cu diverse lucruri”, își amintește ea acum. „La un moment dat, eram convinsă că toată lumea râde de mine. Așa că am început să am atacuri de panică, iar la vârsta de 19 ani medicii m-au diagnosticat cu agorafobie. Simțeam cu viața trece pe lângă mine, dar cumva încercam să mă conving singură că nu sunt chiar atât de grasă precum eram, de fapt, în realitate. Acum, când mă uit la poze, nu îmi vine să cred că eu eram aceea”, a explicat femeia.

FOTO: The Mirror

Tracy ajunsese să nu mai aibă loc în cadă, să nu mai poarte centura de siguranță și ocupa singură toată canapeaua de trei persoane din sufrageria sa. După ce a ajuns și la spital de mai multe ori acuzând dureri puternice în piept, a știut însă că trebuie să facă ceva pentru a se salva.

A mers la o sală de sport unde un instructor personal a ajutat-o să facă exercițiile de care avea nevoie. De asemenea, un nutriționist i-a indicat exact dieta de care avea nevoie pentru a obține rezultatele dorite.

FOTO: The Mirror

A fost nevoie de multă muncă și încăpățânare, spune Tracy acum, însă întreg efortul a meritat. Femeia cântărește acum 64 de kilograme, nu mai este depresivă, iar agorafobia este doar o amintire.

„Când cântărești atât de mult, crezi că niciodată nu vrei reuși să slăbești. Eu sunt însă dovada că acest lucru se poate face în mod natural și că îți schimbă viața”, a spus Tracy în cele din urmă.