Delia a izbucnit în lacrimi după ce a aflat despre cazul fetiței din Sângeorz Băi: Mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță. Educatoarele curățau niște mere pe care le mâncau și nouă ne dădeau cojile

Delia a izbucnit în lacrimi după ce a aflat despre cazul fetiței din Sângeorz Băi: Mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță. Educatoarele curățau niște mere pe care le mâncau și nouă ne dădeau cojile
Delia a izbucnit în lacrimi după ce a aflat despre cazul fetiței din Sângeorz Băi
Publicat: 17/09/2020, 18:49

Delia a izbucnit în lacrimi după ce a citit despre cazul fetei de 14 ani, filmată stând dezbrăcată cu mâinile la perete și pusă să își ceară scuze pentru că a fost neascultătoare, de tatăl său, primarul din Sângeorz Băi. Artista și-a amintit de momente din copilărie în care a fost supusă unor umilințe din partea educatoarelor de la creșă.

Delia a vorbit pe Instagram despre traumele pe care le-a trăit în copilărie și despre care și-a amintind privind filmarea cu fetița umilită de tatăl său.

Delia și-a povestit traumele din copilărie: Pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți

”Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus așa niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare, doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți… fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa era… văd că așa e și acum. Părinții te bateau că așa știau de la părinții lor să te bată ca să înveți, să studiezi și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”

Delia și-a amintit de momentele în care ea și ceilalți copii de la creșă primeau coji de mere, în timp ce educatoarele mâncau fructul.

”Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, dar nu ne dădeau cojile oricum, ni le dădeau pe o tavă imensă de unde să mâncam coji de mere. Asta se întâmpla la creșa dintre Piața Reșița și Straja, în Sector 4 București acum mulți ani. De fiecare dată când văd chestii agresive, violente, am aceeași stare.”, a spus Delia cu ochii în lacrimi.

Polițiștii din județul Bistrița-Năsăud fac cercetări in rem pentru rele tratamente aplicate minorului în cazul primarului din Sângeorz Băi, care și-ar fi umilit fiica în vârstă de 14 ani.