EUROVISION 2012. Ambasadorul României în Azerbaidjan, prezent la a doua repetiție MADINGA. FOTO+VIDEO

Redactor:
Marian Floranescu
Ieri a avut loc a doua repetiție oficială cu "ZALEILAH" pentru MANDINGA la EUROVISION 2012. În sală a fost prezent și ambasadorul României în Azerbaidjan, Daniel Cristian Ciobanu.

Ieri a avut loc a doua repetiție oficială cu „ZALEILAH” pentru MANDINGA la EUROVISON 2012. În sală a fost prezent și ambasadorul României în Azerbaidjan, Daniel Cristian Ciobanu.

SURSA FOTO: EUROVISION.TV

„Am fost impresionat de ce am văzut azi pe scenă. Cântecul este excepțional. Cred că avem șanse mari să câștigăm concursul”, a declarat oficialul român.

La conferința de presă, membrii MANDINGA au fost întrebați cum s-a format trupa: „Am început ca o formație de jazz latin și am cântat întotdeauna de plăcere. Muzica este cea care ne-a unit. Luna aceasta sărbătorim zece ani de când suntem împreună”, au adăugat ei.

SURSA FOTO: EUROVISION.TV

Tot ieri, solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, a împlinit 24 de ani, un voluntar oferindu-i un tort uriaș pe care cântăreața s-a oferit să-l împartă cu reprezentanții presei.

Prima semifinală Eurovision 2012 va avea loc în data de 22 mai, iar cea de-a doua este programată pentru data de 24 mai. Finala concursului se va desfășura pe 26 mai.

(Ștefan Horobeț)

Inchide