ROMÂNII AU TALENT. Cele mai bune momente difuzate în show-ul de 1 Martie

Publicat: 02/03/2013, 16:55
Actualizat: 02/03/2013, 16:55

Trucurile de magie, numere de contorsionism, imitatori, dansatori și cântăreți sunt doar câteva dintre talentele care au urcat aseară pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Concurenti care mai de care mai diferiți au făcut show la superlativ în cea de-a treia ediție din acest sezon a emsiunii ROMÂNII AU TALENT.

„Un om tras printr-un inel”, cum bine l-a numit Pavel Bartoș, Bulzan Darius a demonstrat în fața unei țări întregi că arta contorsionismului nu este doar apanajul fetelor, el fiind „o piesă rară” în acest domeniu, după cum a fost considerat de cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT.

De o flexibilitate și o forță ieșită din comun la numai 14 ani, Darius, care și-ar dori sa își deschidă o școală de balet daca ar câștiga marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT, a reușit să lase juriul fără cuvinte: „Sper să ți se împlinească visul, pentru că meriți”, i-a transmis Andra. Adolescentul va merge în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT, pentru că a primit trei răspunsuri pozitive din partea juraților.

Pictor în viața de zi cu zi și lector la Academia de Arte din Chișinău, moldoveanca Ana Munteanu a emoționat întreaga sală cu povestea pe care a spus-o într-un mod cu totul și cu totul special – prin „sand art”, adică arta desenării cu nisip. Momentului extraordinar nu i se putea răspunde altfel decât cu trei de „DA”, motiv pentru care telespectatorii vor avea ocazia să o vada pe Ana și în etapa viitoare a concursului ROMÂNII AU TALENT.

Voce puternică, mișcare scenică și multă încredere în sine, toate acestea au contribuit la momentul „intens” pe care l-a oferit Anca Negrău. Tânăra de 25 de ani a pus pe jar toată sala atât prin interpretarea plină de forță a melodiei „Objection” a Shakirei, cât și prin dansul său lipsit de inhibiții, care i-a determinat pe Smiley și Bartos să se încingă în culise în același stil. Clar impresionat de evoluția Ancăi, Mihai Petre nu a putut decât să recunoască: „Mie îmi plac fetele rele”, iar tânăra a primit unda verde pentru a merge mai departe în competiția ROMÂNII AU TALENT.

„Îmi dai emoții de fiecare dată când te vad și asta este un lucru bun, mulțumesc că ai revenit”, i-a spus Andra lui Orlando Oprescu, jongleur-ul la scară mare care i-a ținut pe toți cu răsuflarea tăiată în timp ce își desfășura numărul folosind cubul și tetraedrul supradimensionate.

„Efectul liniștitor în contrapunct cu pericolul” pe care îl implică reprezentația pregătită timp de 2 ani a lui Orlando i-a făcut pe jurați să îi spună la unison „Da”, astfel că acesta se va întoarce pe scena ROMÂNII AU TALENT în etapa viitoare.

Cine s-ar fi gândit că artele marțiale merg mână în mână cu muzica? Ei bine, Katalin Piroska, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de Taekwondo, și-a început numărul cu o demonstrație sportivă, apoi a lăsat juriul cu gura căscată când și-a dat jos echipamentul și a început să cânte „Show must go on”. Lăudată de Andi pentru „neașteptatul acestei idei”, dar criticată de Mihai din cauza „haosului” creat, Katalin a primit un singur răspuns pozitiv, acela din partea Andrei, astfel că sportiva nu a trecut mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT.

„Nu cântați niciodată când sunteți răciți”, i-a sfătuit Mihai Petre pe Nicolae Bradea și cei doi colegi ai săi, care au cântat la tradiționalul fluier, însă nu așa cum se face de obicei: acestia au suflat mai întâi în el cu narile, apoi cu gura, ceea ce i-a înfiorat pe jurați și i-a determinat să refuze ideea de a-i vedea pe cei trei din nou la treaba într-o etapă viitoare a emisiunii ROMÂNII AU TALENT.

„Ai cântat prost”, a fost verdictul fără drept de apel dat de Andra „cowboy-ului” Florin Rus din Satu Mare, a cărei intrepretare a melodiei „Spiritul iubirii” – creație proprie – nu a mișcat pe nimeni așa cum și-ar fi dorit concurentul.

Emoționanta legătură dintre Baronschi Mihai și Narcis, tată și fiu, a demonstrat tuturor că muzica „vindecă”. Rămas fără antebrat în urma unui accident, Mihai – fost alpinist utilitar – a fost felicitat de Andra că a ales să meargă „pe un drum atât de frumos cum este muzica” pentru a-și câștiga existenta, iar prin duetul la nai și vioara pe care l-a oferit alături de micul Narcis, a emoționat publicul și pe doi dintre jurați, cu excepția lui Mihai Petre. „Pregătiți-vă un moment mai bun” i-a sfătuit Andra pe tatăl și fiul care au trecut împreună în etapa următoare.

„Joc războinic românesc, bărbătesc sută la sută” – aceasta este descrierea făcută de către „Domn” profesor” celebrului dans românesc al „Calușului”, pregătit de grupul Calușrilor de la Sabii-Măgura, conduși de mâna de fier a „profului” cu centura neagra la karate. „Mai deloc marketing și mai mult autentic” i-a inspirat lui Andi numărul plin de energie al băieților, din care „domn” profesor scoate untul”, iar eforturile le-au fost răsplatite cu 3 de „Da” care le-au asigurat trecerea în etapa viitoare a concursului ROMÂNII AU TALENT.

Pe ritmuri melodioase de vioară cântate de o tânără provocatoare, grupul dansatorilor rebeli „Amadance” au oferit „un moment ROMÂNII AU TALENT, un moment complet”, dupa cum l-a apreciat Mihai Petre, iar aceștia își vor continua drumul în competiție.

La numai 17 ani, Angelo a cântat cât l-au tinut plămânii o melodie marca Led Zeppelin, iar juriul a fost convins de potențialul sau de rock-star, astfel că baiatul a trecut în etapa următoare de la ROMÂNII AU TALENT.

„Sună toate tobele astea odată într-un mare fel, se crează o energie acolo”, le-a spus Andi grupului de toboșari Barbarosa Samba, ale căror ritmuri aduceau atât cu cele sud-americane, cât și cu cele indiene. Asupra originii cântecelor acestora, telespectatorii se vor putea elucida în următoarea etapa a show-ului ROMÂNII AU TALENT, când vor avea ocazia să îi vadă iar la treabă.

„Un moment în premieră națională și mondială” a prezentat inventatorul microfonului care „cântă singur” pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, fără niciun alt ajutor de natură tehnică. Microfonul magic a „delectat” publicul cu o piesa de-a Andrei, iar lui Andi i-a dat imediat idei, dupa ce l-a testat el insusi: „Vă dau eu lista cu trupele care au nevoie de microfonul acesta”. Cu toate acestea, inventatorul a fost taxat pentru lipsa de spectaculozitate a momentului, astfel că nu a primit răspunsurile pozitive de care avea nevoie pentru a merge mai departe în concursul ROMÂNII AU TALENT.

„Bufonul” Vlad Grigorescu, așa cum se auto-intitulează, a surprins asistența cu o „poveste” magică: pornind de la arhi-cunoscutul truc al cărților de joc, magicianul a istorisit în versuri comice „basmul” fetei de împărat care a fugit de-acasa cu „bufonul”, nu cu prinții pețitori, folosind pentru ilustrare toate cărțile din pachet. „Cam așa trebuie să arate un număr de magie”, l-a felicitat Andi pe concurent, iar ceilalți jurați de la ROMÂNII AU TALENT l-au răsplătit fiecare cu câte un „Da” hotărât.

„În sfârșit am găsit unul care să danseze mai prost ca bărbatu-meu!”, a exclamat amuzată Andra odată cu intrarea în scenă a lui Horia Olariu, tânărul care a încercat să impresioneze prin stilul de dans „fly”, inventat de el însuși, dar fără niciun rezultat.

„Poate n-a fost cel mai spectaculos moment, dar sigur a fost cel mai sănătos!”, le-a spus juriul celor doi tineri care au scris ROMÂNII AU TALENT folosind jumătați de mere de Voinești. Veniți din Dâmbovița cu scopul declarat de a promova delicioasele fructe, Alin și Claudiu nu s-au supărat că au fost trimiși înapoi acasă, ci au împărțit în sală toate merele „din dotare”.

O apariție „colorată” la propriu a fost tânărul Jean-Claude Kadima, care cântă de la 5 ani și a cărui voce seamănă cu cea a consacratului Bruno Mars, după cum el însuși a ținut să sublinieze. Băiatul de 13 ani i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a interpretat celebra piesa „Rolling în the deep” a lui Adelle, însa jurații de la ROMÂNII AU TALENT, deși cuceriți din prima de micuțul cântăreț, s-au jucat puțin cu emoțiile lui până să îi dea răspunsul final. De această dată, Andi s-a transformat în juratul rău de la ROMÂNII AU TALENT în locul lui Mihai Petre, dar nu a ținut sala prea mult în suspans până să îi spună și el „Da” lui Jean-Claude.

Îmbracați la patru ace, dar cu bascheți în picioare, cei patru baieți din „Classic Beat Orchestra” i-au dat pe spate pe jurați prin acordurile reinterpretate în manieră moderna de vioară, orgă, tobe și contrabas, așa că trupa de băieți va reveni în curând pe scenă într-o nouă etapă de la ROMÂNII AU TALENT.

„Ihaa!” și-a cântat Miruna Diaconescu victoria în această primă etapă a show-ului ROMÂNII AU TALENT. O „cowgirl” cu o voce răsunătoare și plină de energie, fata de 13 ani și-a atras numai laude din partea juraților: „Stilul este special”, i-a spus Andra, iar Mihai Petre a adăugat „Cred că e foarte greu să faci ce ai făcut tu acolo”.

„Mă, fiți puțin atenți!”, le-a atras atenția spectatorilor, veniți să susțină concurenții de la preselecțiile pentru ROMÂNII AU TALENT, tânărul Mihai Stefan, alias Florin Piersic sau Gigi Becali, în funcție de personajul în pielea căruia alege să intre cu mult umor. „Ești primul care m-a impresionat”, i-a spus Mihai Petre băiatului de 17 ani, care și-a încheiat reprezentația cu o gluma în stilul caracteristic becalian: „Cum omori un struț? Îl sperii când e pe ciment”. „Sunt convins că o să ajungă un mare actor”, a încheiat Petre, după ce Mihai Ștefan a primit din partea juraților cei 3 de „Da”, răspunsuri care îi asigură adolescentului un loc în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

„Dezbină și cucerește” pare a fi fost, fără voia ei, tactica aplicată de Ana Crăciun, doamna care a stârnit ințial amuzamentul publicului din cauza costumației sale transparente, apoi a surprins plăcut prin interpretarea unei melodii indiene, cel puțin în cazul Andrei. „Să vă scoateți dopurile din urechi!”, le-a spus Mihai Petre colegilor săi, după ce a apăsat fără ezitare butonul „X”, însă aceștia s-au aliat împotriva juratului iritat, „O pregatesc eu pentru etapa următoare” – a subliniat Andra – și i-au dat Anei cele două răspunsuri pozitive de care avea nevoie pentru a trece în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Deși ultima în concurs, Gabriela Artene, consultant financiar și asistentă medicală, i-a lăsat fără cuvinte pe cei trei jurați când în sala unde au avut loc preselecțiile pentru ROMÂNII AU TALENT a răsunat vocea sa incredibilă de soprană. „S-a întors piele de găină în viața noastră”, a remarcat Andi, iar Mihai Petre a rămas șocat. „Minunată, fantastică, o stea deja”. Gabriela a emoționat publicul de la ROMÂNII AU TALENT până la lacrimi, iar Petre a ținut să sublinieze :”Este una dintre favoritele mele, o vreau departe la ROMÂNII AU TALENT„.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Meghan Markle, sperietoarea de la Palatul Kensington. Angajații tremurau când o vedeau
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului