8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Rareș Bogdan, despre „ruperea” PNL: „Exclus! Nu mai trăim ultimul deceniu al secolului trecut”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Rareș Bogdan, despre „ruperea” PNL: „Exclus! Nu mai trăim ultimul deceniu al secolului trecut”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Rareș Bogdan, despre „ruperea” PNL: „Exclus! Nu se va rupe, nu mai trăim ultimul deceniu al secolului trecut” / Facebook Rareș Bogdan
Publicat: 25/08/2021, 07:54
Actualizat: 25/08/2021, 07:56

Eurodeputatul Rareș Bogdan, a afirmat că PNL va rămâne unit și după congresul din 25 septembrie când se va desemna viitorul președinte al liberalilor.

Rareș Bogdan: Vă asigur că nu se rupe partidul și lucrurile se vor calma după 25 septembrie

Rareș Bogdan anunță că Orban nu va pleca din partid, dacă Florin Cîțu va câștiga alegerile pentru șefia PNL, dar sugerează că il va trage pe o „linie moartă”, rămânând un „atent observator” al PNL.

Document: Florin Cîțu nu era singur în mașină în momentul în care a condus băut în SUA

Jurnalistul Mihai Gâdea a prezentat, marți, la Sinteza Zilei, documentul arestării lui Florin Cîțu în SUA, din care reiese că acesta se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice, nu consumase droguri, nu s-a opus arestării și nu avea asupra sa o armă. Din document mai reiese că Florin Cîțu nu era singur în mașină în momentul arestării.

Planul Roșu de Intervenție, activat la Spitalul „Marie Curie” din cauza unui „fum suspect”. Din fericire, a fost o alarmă falsă (VIDEO)

A fost activat Planul Roșu de Intervenție, marți seară, în jurul orei 22.00, la Spitalul „Marie Curie” din Capitală din cauza unui „fum suspect”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov (ISU-BIF). Din fericire, a fost o alarmă falsă. Fumul provenea, de fapt, de la substanța folosită de autorități împotriva țânțarilor.

Numărul cazurilor de infecție cu Delta, în scădere în Israel, după a treia doză de vaccin

La mai puțin de o lună de la demararea campaniei de vaccinare cu a treia doză de vaccin anti-COVID-19, Israelul înregistrează o scădere a numărului de infecții cu varianta Delta, au anunțat oficialii.

Australienii cu mască, atacați de coțofane: „Păsările nu mai fac diferența…”

Experții australieni spun că sezonul în care coțofanele își depun ouăle este cel mai periculos pentru trecători, mai ales în pandemie, când trebuie să poarte mască.

A murit și fetița rănită în accidentul feroviar de la Cluj

A murit și fetița de 13 ani rănită în accidentul feroviar produs la o trecere de cale ferată din satul Urișor, comuna Cășeiu, în județul Cluj, informează Monitorul de Botoșani. Mama sa, în vârstă de 40 de ani, și-a pierdut viața în aceeași tragedie, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de tren.

Un turist a căzut în gol aproximativ 30 de metri în zona Piatra Craiului. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spital (VIDEO)

Un turist a căzut în gol aproximativ 30 de metri, marți după-amiază, pe un traseu montan de pe Piatra Craiului. Acesta a fost evacuat cu un elicopter SMURD-IGAV la o unitate medicală, după ce a fost ajutat de salvamontiştii brașoveni din Zărneşti.

Horoscopul zilei de 25 august 2021

Horoscopul zilei de 25 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult