Călin Popescu Tăriceanu, despre conflictele de interese din guvernul Orban: ”Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Călin Popescu Tăriceanu, despre conflictele de interese din guvernul Orban: ”Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”
Călin Popescu Tăriceanu, despre conflictele de interese din guvernul Orban: ”Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”

Într-o nouă postare pe pagina sa de socializare, Călin Popescu Tăriceanu trage încă un semnal de alarmă în legătură cu conflictele de interese apărute în guvernul condus de Ludovic Orban. 

După ce Șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și-a falsificat diploma de bacalaureat, a fost rândul șefului Grupului de Comunicare Strategică, scrie Călin Popescu Tăriceanu, să intre sub lumina reflectoarelor, acesta ”mințind” în privința studiilor universitare. Însă a mai apărut și un alt caz, între timp, cel al lui Ion Ștefan – ministrul Dezvoltării.

”În fiecare zi guvernul Orban este zguduit de cel puțin un scandal. Șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și-a falsificat diploma de bacalaureat. Șeful Grupului de Comunicare Strategică a mințit în privința studiilor universitare. Acum vedem un ministru într-un grav conflict de interese. Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan (zis Grindă), și-a tras prin semnătură proprie peste 1 milion de lei!”, notează Călin Popescu Tăriceanu în mediul online.

Călin Popescu Tăriceanu mai scrie că Ion Ștefan – zis Grindă – ”și-a angajat toate neamurile și ”neamurile neamurilor prin funcții publice”, iar apoi a ”sifonat”, pentru firma proprie, 1.099.864 lei.

”După ce și-a angajat toate neamurile și neamurile neamurilor prin funcții publice, ieri am aflat că, de când este ministru, dl Grindă a sifonat pentru propria-i firmă 1.099.864 lei! Dacă nici asta nu este un grav conflict de interese, atunci înseamnă că s-a întors lumea cu fundul în sus”, menționează Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu, mesaj dur pentru Ludovic Orban: ”Te-ai înconjurat doar de personaje de talia și calibrul tău”

Liderul ALDE este de părere că Ludovic Orban nu gestionează, așa cum ar fi normal, această situație alarmantă, iar explicația ar fi aceea că s-s-a înconjurat, de-a lungul timpului, de oameni care ”nu au făcut nimic pe linie profesională”.

Postarea lui Călin Popescu Tăriceanu conține, în final, și o acuzație gravă la adresa premierului României, acesta trecând peste ”principiile liberale” și acceptând – prin păstrarea în funcții a celor care se află în mijlocul conflictelor de interese – ”complicitățile penale”.

”Ludovic, în loc să-i demiți pe loc tu ai ales să-i aperi și să le găsești scuze!

Te-ai înconjurat doar de personaje de talia și calibrul tău, oameni care nu au făcut nimic pe linie profesională, dar se cațără în funcții publice bine plătite pentru că au o singură calitate: sunt prieteni cu tine! Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu.

În fiecare zi guvernul Orban este zguduit de cel puțin un scandal. Șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Gigi Becali dă lovitura mult aşteptată la FCSB. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor a...
ULTIMA ORĂ. Tragedie în muzica românească. Îndrăgitul cântăreț a fost găsit mort
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
S-a despărțit de cunoscutul milionar în clipa în care a devenit Miss, iar el nu...
Oficialii Moderna au recunoscut. ce se întâmplă cu injecţia lor: 'Dezvoltăm un alt vaccin'
Principalul consilier medical din Franţa: Noile tulpini de coronavirus echivaleză cu o nouă pandemie
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
Europa speriată de virusul mutant. Premierul Israelului: „Nicio națiune nu a făcut ceea ce urmează...
ULTIMA ORĂ. Tragedie în muzica românească. Îndrăgitul cântăreț a fost găsit mort
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Detaliul extrem de CONTROVERSAT din imaginile cu Pământul dezvăluite recent de NASA
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
George Simion l-a UMILIT pe Traian Băsescu. Ce a putut să facă e ireal și...
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Avertisment pentru persoanele deja vaccinate! Este BREAKING NEWS
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Cât de mult s-a...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Zona din Bucureşti unde lucrau peste 100.000 de oameni pe care pandemia a transformat-o total...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide