Călin Popescu Tăriceanu, despre conflictele de interese din guvernul Orban: ”Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”

Redactor:
Cristian Lisandru
Călin Popescu Tăriceanu, despre conflictele de interese din guvernul Orban: ”Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”
Călin Popescu Tăriceanu, despre conflictele de interese din guvernul Orban: ”Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”

Într-o nouă postare pe pagina sa de socializare, Călin Popescu Tăriceanu trage încă un semnal de alarmă în legătură cu conflictele de interese apărute în guvernul condus de Ludovic Orban. 

După ce Șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și-a falsificat diploma de bacalaureat, a fost rândul șefului Grupului de Comunicare Strategică, scrie Călin Popescu Tăriceanu, să intre sub lumina reflectoarelor, acesta ”mințind” în privința studiilor universitare. Însă a mai apărut și un alt caz, între timp, cel al lui Ion Ștefan – ministrul Dezvoltării.

”În fiecare zi guvernul Orban este zguduit de cel puțin un scandal. Șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și-a falsificat diploma de bacalaureat. Șeful Grupului de Comunicare Strategică a mințit în privința studiilor universitare. Acum vedem un ministru într-un grav conflict de interese. Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan (zis Grindă), și-a tras prin semnătură proprie peste 1 milion de lei!”, notează Călin Popescu Tăriceanu în mediul online.

Călin Popescu Tăriceanu mai scrie că Ion Ștefan – zis Grindă – ”și-a angajat toate neamurile și ”neamurile neamurilor prin funcții publice”, iar apoi a ”sifonat”, pentru firma proprie, 1.099.864 lei.

”După ce și-a angajat toate neamurile și neamurile neamurilor prin funcții publice, ieri am aflat că, de când este ministru, dl Grindă a sifonat pentru propria-i firmă 1.099.864 lei! Dacă nici asta nu este un grav conflict de interese, atunci înseamnă că s-a întors lumea cu fundul în sus”, menționează Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu, mesaj dur pentru Ludovic Orban: ”Te-ai înconjurat doar de personaje de talia și calibrul tău”

Liderul ALDE este de părere că Ludovic Orban nu gestionează, așa cum ar fi normal, această situație alarmantă, iar explicația ar fi aceea că s-s-a înconjurat, de-a lungul timpului, de oameni care ”nu au făcut nimic pe linie profesională”.

Postarea lui Călin Popescu Tăriceanu conține, în final, și o acuzație gravă la adresa premierului României, acesta trecând peste ”principiile liberale” și acceptând – prin păstrarea în funcții a celor care se află în mijlocul conflictelor de interese – ”complicitățile penale”.

”Ludovic, în loc să-i demiți pe loc tu ai ales să-i aperi și să le găsești scuze!

Te-ai înconjurat doar de personaje de talia și calibrul tău, oameni care nu au făcut nimic pe linie profesională, dar se cațără în funcții publice bine plătite pentru că au o singură calitate: sunt prieteni cu tine! Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu.

În fiecare zi guvernul Orban este zguduit de cel puțin un scandal. Șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
COVID-19 sau o simplă răceală? Medicul Cristian Oancea îţi spune când e cazul să te...
Amintirea neagră a zilei de 24 octombrie. Momentul în care 38% din americani au rămas...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
ATENȚIE! ANAF a făcut cea mai mare schimbare. Toți românii sunt cu ochii pe el...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide