Clotilde Armand, desemnată candidat unic al DREPTEI UNITE la Sectorul 1. Primarul „hărțuit” cere un nou mandat

Clotilde Armand, desemnată candidat unic al DREPTEI UNITE la Sectorul 1. Primarul „hărțuit” cere un nou mandat
Publicat: 09/03/2024, 16:13

Clotilde Armand a fost desemnată de Alianţa Dreapta Unită pentru a candida la un nou mandat de primar al Sectorului 1 la alegerile locale din 9 iunie. Cătălin Drulă președintele USR a precizat că, dintre toţi primarii USR, Clotilde Armand a fost cea mai „hărţuită” din prima zi în care aceasta a intrat în Primăria Sectorului 1.

Toată Dreapta cea unită

La evenimentul de lansare a candidaturii au participat preşedintele USR, Cătălin Drulă, preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, preşedintele PMP, Eugen Tomac, preşedintele Forţa Dreptei Bucureşti, Antonel Tănase, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, şi Dan Barna, cel care deschide lista la europarlamentare a alianţei Dreapta Unită.

Am demonstrat că se poate conduce o primărie corect. Am demonstrat că primarul nu mai poate fi şantajat şi este în slujba comunităţii 24/7, nu în slujba unor firme transpartinice şi a unor interese ascunse. Am găsit o primărie în pragul falimentului, erau probleme peste tot: imobiliare, autorizaţii, achiziţii publice, aveam facturi pentru servicii inventate de plătit. Am asfaltat străzi, am reabilitat şcoli şi am reabilitat imobile cu bun gust. Cetăţenii văd că democraţia funcţionează, a declarat sâmbătă Clotilde Armand.

Eugen Tomac: Un primar incoruptibil

Liderul PMP, Eugen Tomac, a precizat că primarii USR au demonstrat „că se poate şi altfel în politică”. El s-a declarat convins că polul politic de Dreapta „va schimba” ţara. Clotilde este un primar care nu poate fi corupt, subliniază Tomac.

Sunt absolut convins că bucureștenii din sector îi vor acorda un nou mandat, ceea ce este o probă că atunci când faci lucrurile cu bună credinţă, onest, cu management bine pus la punct, în interesul cetăţeanului, oamenii te susţin”, a spus acesta.

Prioritățile României, în opinia lui Nicușor Dan

Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat că printre cele mai importante „mize” pentru România se numără: intrarea în spaţiul Schengen, aderarea la OCDE, dar mai ales funcţionarea corectă instituţiilor statului.

Suntem în momentul acesta un stat în care avem instituţii ale bunului plac. Multe instituţii ale bunului plac. Acesta este pentru mine obiectivul de ţară: o să fie o luptă lungă, însă ea nu poate să nu aibă până la urmă câştig de cauză. Ea începe mâine, când trebuie să ieşim în stradă ca să influenţăm ce se va întâmpla peste trei luni, a spus Nicuşor Dan.

Vlad Voiculescu: Clotilde și Nicușor la munca de jos

Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a lăudat-o pe Clotilde Armand pentru „curajul de neoprit” şi perseverenţă.

„Mă întrebam cu ce seamănă lupta lui Clotilde şi a lui Nicuşor Dan pentru Capitală? Mi-a venit în minte legenda cu muncile lui Hercule, curăţarea grajdurilor. Dreapta Unită face exact asta, munceşte pentru curăţarea instituţiilor statului. Curajul şi perseverenţa lui Clotilde Armand pentru toată această luptă care se dă din nou şi din nou sunt o garanţie că vom curăţa tot ce e de curăţat după PSD”, a spus Vlad Voiculescu.

Dan Barna: O echipă inedită

Dan Barna, care deschide lista la europarlamentare a alianţei Dreapta Unită, a evidenţiat că Armand, în ciuda faptului că a avut o „opţiune de confort personal”, a renunţat la postul din Parlamentul European pentru a candida la Primăria Sectorului 1.

„Dacă acum trei ani vreunul dintre voi ar fi putut să ţină un pariu că astăzi o să stăm într-o sală, să susţinem candidatura lui Clotilde, cu Nicuşor alături, împreună cu echipa lui Orban şi a lui Tomac, cu Seidler şef de campanie, cred că nu am fi pus prea multe fise pe acel pariu. Şi totuşi lucrurile arată foarte bine, exact aşa, pentru că (…) Heraclit spune: ‘Caracterul omului e destinul său’. Gândiţi-vă cât de profundă e vorba asta. Şi, dacă ne uităm la poveştile oamenilor din sală, exact asta e povestea lui Clotilde Armand, a lui Nicuşor Dan, povestea USR şi, acum, povestea Dreptei Unite”, a spus Barna.

Citiți și: Se închide Primăria Sectorului 1! Clotilde Armand se victimizează DIN NOU. Liderul PNL – S1: „Minte cetățenii, creează panică din motive electorale”

VIDEO EXCLUSIV | Momentul adevărului pentru Clotilde Armand, după 3 ani de mandat. Ce a promis și cum s-a transformat Sectorul 1 într-o pârloagă

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii