Amelia, fetița care a impresionat o lume întreagă cântând melodia din „Frozen” în buncăr, a interpretat imnul național al Ucrainei la meciul din Liga Națiunilor UEFA

Amelia, fetița care a impresionat o lume întreagă cântând melodia din „Frozen” în buncăr, a interpretat imnul național al Ucrainei la meciul din Liga Națiunilor UEFA
Sursa: Daily Mail
Publicat: 12/06/2022, 15:32
Actualizat: 12/06/2022, 15:33

Fetița care a impresionat o lume întreagă cântând melodia „Let it go”, din filmul „Frozen”, într-un buncăr din Kiev, a interpretat imnul național al Ucrainei la meciul din Liga Națiunilor.

Amelia Anisovich, în vârstă de șapte ani, din Harkiv, Ucraina, a apărut înaintea meciului UEFA dintre Ucraina și Armenia.

Meciul s-a disputat pe teritoriu neutru,  la Lodz, Polonia, deoarece Ucraina nu mai poate juca acasă din cauza invaziei Rusiei.

Ucraina, care a pierdut cu Țara Galilor în playoff-ul Cupei Mondiale, a câștigat a doua victorie consecutivă în Liga Națiunilor, învingând Armenia cu 3-0. Golurile au fost înscrise de Ruslan Malinovskyi, Oleksandr Karavaev și Vitaliy Mykolenko, transmite Daily Mail.

Amelia a devenit cunoscută în întreaga lume în martie, când un videoclip în care apare ea cântând melodia din „Frozen” a devenit virală.

Interpretarea Ameliei a fost distribuită de sute de mii de ori pe diverse platforme de social media.

Ce mesaj a primit Amelia de la „Elsa”

După ce clipul a devenit viral, Amelia a primit mesaje de susținere chiar de la Idina Menzel – vocea Elsei din Frozen.

„We see you. We really, really see you”, a scris Idina Menzel pe Twitter.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult