LIVE-UPDATE | Rusia invadează Ucraina – ziua 22: Forțele ruse intensifică activitatea la Marea Neagră/ Noi bombardamente lângă Odesa/ Geoană: NATO nu vede riscuri pentru statele aliate/ Putin, avertisment înfiorător către oligarhii ruși „trădători”

LIVE-UPDATE | Rusia invadează Ucraina – ziua 22: Forțele ruse intensifică activitatea la Marea Neagră/ Noi bombardamente lângă Odesa/ Geoană: NATO nu vede riscuri pentru statele aliate/ Putin, avertisment înfiorător către oligarhii ruși „trădători”
Foto - Profimedia Images
Publicat: 17/03/2022, 00:33
Actualizat: 18/03/2022, 01:41

Rusia își intensifică presiunea militară în zona Mării Negre, spun înalți oficiali ai SUA, bombardând, miercuri noaptea, mai multe ținte din apropierea orașului Odesa. Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, i-a asigurat însă pe români că nu au de ce să-şi facă griji în privinţa extinderii conflictului. NATO nu anticipează riscuri la adresa securităţii statelor aliate, în condiţiile în care peste 75% din forţele ruse sunt blocate în Ucraina şi suferă pierderi masive, a spus Geoană. Sunt schimburi dure de replici la nivel înalt, după ce președintele american Joe Biden l-a calificat pe Vladimir Putin ca fiind „criminal de război”. Liderul de la Kremlin s-a lansat într-un atac furibund la adresa oligarhilor ruși, într-un mesaj televizat în care i-a acuzat că sunt „folosiți de Occident” pentru a „diviza” societatea rusă.


Citește și: Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul


UPDATE ora 23:00 – Ivan Fedorov, primarul orașului Melitopol, a fost răpit de armata rusă pe data de 11 martie. Acesta a fost eliberat, miercuri, în schimbul a nouă prizonieri.

Secretarul de presă din cadrul Președinției Ucrainei fost cel care a transmis informația: `Ivan Fedorov a fost eliberat din captivitate… În schimbul lui, Rusia a primit nouă soldați capturați, care erau născuți în 2002 și 2003. Practic, erau niște copii”, scrie The Guardian.

Feodorov a fost capturat de forțele ruse în momentul în care se afla în centrul de criză al oraşului, pentru a se ocupa de problemele de aprovizionare.

UPDATE ora 22:40 – Liderul Republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, a anunţat joi, 17 martie, că 1.000 de voluntari se vor alătura rușilor în „operațiunea specială” din Ucraina.

„Vor participa la operaţiunea specială de denazificare şi demilitarizare a Ucrainei”, a spus el.

UPDATE ora 22:00 – La numai o zi după ce l-a catalogat drept „criminal de război” pe Vladimir Putin, președintele SUA, Joe Biden, revine și declară despre liderul de la Kremlin că este un „ucigaș pur” și un „dictator criminal”.

Având o adresare în cadrul unui eveniment la Casa Albă, cu ocazia Zilei Sf. Patrick, Joe Biden a spus că Putin este un „dictator criminal, un ucigaș pur care duce un război imoral împotriva poporului ucrainean”, potrivit CNN.

UPDATE ora 21:30 – Liderul belarus Aleksandr Lukaşenko a avertizat joi că, în cazul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski nu semnează un acord cu omologul său rus Vladimir Putin, în scurt timp va trebui să semneze un act de capitulare, relatează agenţiile de presă EFE şi Interfax.

Lukaşenko s-a declarat convins că „acest conflict – operaţiunea Rusiei în Ucraina – se va încheia cu instaurarea păcii”. El a mai spus că Occidentul nu va reuşi să atragă Belarus în conflict.

UPDATE ora 21:00 – Actorul american Arnold Schwarzenegger s-a adresat rușilor prin intermediul unui mesaj video, anunțându-i că dorește să le spună adevărul despre războiul din Ucraina.

Arnold Schwarzenegger spune că rușii l-au inspirat și de aceea dorește să le spună adevărul. Guvernul rus îi înșeală pe cetățeni și pe soldați, crede Schwarzenegger care mai spune „acesta nu este un război de apărare, este un război ilegal”. În mesajul video publicat pe Twitter, Arnold Schwarzenegger s-a adresat și soldaților ruși.

„Viețile voastre, viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens condamnat de întreaga lume”, a adăugat Arnold Schwarzenegger.

UPDATE ora 20:10 – Ambasada SUA la București a publicat, pe pagina de Facebook, un material video în care prezintă „tiparul de minciuni al lui Putin”.

În clipul distribuit, în care Ambasada spune că arată „minciunile lui Putin”, se subliniază că SUA nu are un laborator de arme biologice, însă Rusia are unul, acesta fiind un model clasic de manipulare al Kremlinului.

UPDATE ora 19:55 – Hackerii Anonymous au lansat un nou atac cibernetic de amploare asupra Rusiei și anunță că au spart site-urile și serverele guvernamentale ale acesteia.

Hackerii au piratat serverele Serviciului rus de securitate (FSB), de unde au dezvăluit o convorbire secretă dintre Vladimir Putin şi ministrul său al Apărării Serghei Şoigu, potrivit Adevărul. Folosind termenul militar „Tango down”, organizația a enumerat patru site-uri web pe care le-a piratat.

UPDATE 0ra 19:45 – Ministerul de Externe de la Paris a anunțat, joi, că Franța va debloca un ajutor de 300 milioane de euro pentru Ucraina.

Şeful diplomaţiei franceze, Jean-Yves Le Drian, a confirmat, într-o discuţie cu ministrul de externe ucrainean Dmitro Kuleba, „deblocarea în zilele următoare a unui pachet de asistenţă financiară de 300 milioane de euro, în conformitate cu angajamentul luat” de preşedintele Emmanuel Macron faţă de omologul său Volodimr Zelenski.

Franţa livrează, de asemenea, echipamente defensive şi carburanţi forţelor ucrainene, scrie Agerpres.

UPDATE ora 19:30 – Guvernele europene au abordat guvernul american și contractorii din domeniul apărării cu o listă de cumpărături de arme, inclusiv drone, rachete și sisteme de apărare antirachetă, în condițiile în care invazia rusă în Ucraina stimulează o cerere reînnoită de armament american, potrivit Reuters.

Germania, care se apropie de un acord pentru 35 de avioane de luptă F-35 de la Lockheed Martin Corp (LMT.N), s-a interesat de sisteme de apărare împotriva rachetelor balistice, au declarat surse familiare cu situația.

Polonia dorește să cumpere mai multe drone MQ-9 Reaper fabricate de General Atomics, inclusiv în cadrul unei proceduri speciale, accelerate, și are în vedere alte achiziții ulterioare, a declarat miercuri, într-un interviu, locotenent-colonelul Krzysztof Platek, purtător de cuvânt al Agenției pentru armament din cadrul Ministerului polonez al Apărării.

UPDATE ora 19:05 – Președintele american, Joe Biden va avea vineri o convorbire telefonică cu liderul chinez Xi Jinping, în timp ce Washingtonul face presiuni asupra Chinei pentru a nu susține invazia Rusiei în Ucraina, un pas care ar mări dramatic prăpastia dintre Beijing și guvernele occidentale, potrivit Reuters.

Convorbirea, anunțată joi de Casa Albă, are loc într-un moment crucial în relațiile dintre SUA și China și în Ucraina, unde forțele locale, puternic depășite numeric, au împiedicat Moscova să captureze până acum vreunul dintre cele mai mari orașe ale țării.

UPDATE ora 18:50 – Cel puțin 21 de persoane au fost ucise și alte 25 au fost rănite în urma unui bombardament al forțelor rusești asupra orașului Merefa, situat la aproximativ 25 de kilometri sud-vest de Harkov, potrivit biroului procurorului regional, scrie CNN.

Atacul a avut loc la ora locală 3:30 a.m. și a distrus o școală și un club de artă, a precizat biroul procurorului. Zece dintre cei răniți sunt în stare gravă.

Obiectivele civile din Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, au fost lovite de bombardamente din Rusia de la începutul invaziei, luna trecută.

UPDATE ora 18:15 – Ministrul slovac al apărării, Jaroslav Nad, a declarat că Slovacia este dispusă să furnizeze sisteme de apărare aeriană S-300 Ucrainei și că se află în discuții cu SUA și alți aliați pentru a obține „un înlocuitor adecvat sau o capacitate garantată pentru o anumită perioadă de timp”, potrivit CNN.

„Suntem dispuși să facem acest lucru imediat după ce vom avea un înlocuitor adecvat”, a declarat Nad’ la o conferință de presă comună cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin.

Austin a declarat că SUA continuă să lucreze cu aliații pe această temă, dar nu a avut niciun anunț de făcut legat de furnizarea sistemului S-300 Ucrainei.

UPDATE ora 18:05 – Joe Biden, preşedintele Statelor Unite ale Americii, l-a numit pe Vladimir Putin drept „criminal de război”. Jurnaliștii britanici de la The Guardian au publicat, joi, o analiză prin intermediul căreia au încercat să răspundă la această întrebare: Este sau nu este Putin un criminal de război?

„A declara pe cineva criminal de război nu este la fel de simplu ca doar rostirea cuvintelor. Există definiţii şi procese stabilite pentru a determina cine este un criminal de război şi cum ar trebui să fie pedepsit”, scrie The Guardian.

UPDATE ora 18:00 – Generalul Roman Gavrilov, mâna dreaptă a șefului adjunct al Rosgvardia din Rusia, ar fi fost reținut de FSB ( Serviciul Federal de Securitate), pentru ‘scurgeri de informații militare care au dus la pierderi de vieți omenești”.

Informația a fost distribuită pe Twitter de Christo Grozev, jurnalist cunoscut pentru sursele sale în rândul serviciilor secrete ruse, care de-a lungul timpului a dat multe informații privind activitatea regimului de la Kremlin.

UPDATE ORA 15:30 – Dialog halucinant între o mamă și fiul ei în Rusia: „O să te lege și pe tine! Sunt putinistă”

Un filmuleț care a ajuns extrem de popular pe rețelele de socializare surprinde discuția dintre o mamă din Rusia și fiul ei, pe care îl avertizează să nu se împotrivească regimului de la Kremlin, deoarece va fi reținut și el de poliție.

UPDATE ORA 14:33: Olga, mamă a 12 copii și medic militar, a fost ucisă în războiul din Ucraina

Olga Semidyanova, o femeie de 48 de ani, mamă a 12 copii și medic militar, a murit în războiul din Ucraina. Ea a primit titlul de mamă-eroină după ce, pe lângâ cei 6 copii ai săi, a mai adoptat alte 6 suflete.

UPDATE ORA 14:16: Mesajul dur al fostului președinte rus Dmitri Medvedev: Rusia își va pune inamicii „la locul lor”

Rusia are puterea pentru a-i pune „la locul lor” pe inamicii conduși de Statele Unite, iar Kremlinul va dejuca complotul rusofob al Occidentului de a distruge Rusia, a spus, joi, Dmitri Medvedev, fostul președinte rus și unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Vladimir Putin.

UPDATE ORA 14:02: Vladimir Putin amenință că ocupă o nouă țară. Ambasador rus: „Dacă decide să participe la ceva…”

Ambasadorul Rusiei în Bosnia și Herțegovina, Igor Kalabukhov, a declarat că țara poate decide dacă vrea sau nu în NATO, dar Kremlinul își rezervă dreptul de a reacționa la o astfel de posibilitate.

UPDATE ORA 13:38: „Soldaţii ruşi caută muniţie ucraineană ca să se împuşte în picioare”. Dialogul tulburător dintre un militar rus şi mama acestuia

Serviciul de Securitate al Ucrainei a susținut, joi, că soldații armatei ruse caută „muniție ucraineană” pentru a se împușca în picioare și a ajunge la spital. În aceste condiții, ei găsesc „soluția” pentru a scăpa de război, informează Ukrinform.

UPDATE ORA 12:15: Una dintre cele mai mari balerine ale Rusiei a părăsit Teatrul Balșoi și țara. Olga Smirnova: „Nu am crezut niciodată că voi ajunge să-mi fie rușine de Rusia” (VIDEO)

Prim-balerina Olga Smirnova de la Teatrul Balșoi a părăsit Rusia, denunțând invazia Ucrainei de către Rusia și spunând că astăzi îi este rușine de țara ei. „Nu putem rămâne indiferenți la această catastrofă globală”, a spus Smirnova. Ea se alătură Baletului Național Olandez, scrie BBC.

UPDATE ORA 12:08: Cum arată „Podul jucăriilor” dintre România și Ucraina. „Parcă mai alină durerea din ochii mamelor”

Podul istoric care face legatura dintre România și Ucraina, PTF Sighetu Marmației – PTF Solotvino, a devenit un pod al jucăriilor. „Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poate să-și ia o jucărie de pluș”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

UPDATE ORA 11:21: Japonia a observat patru nave rusești amfibie, încărcate cu echipament militar, care navigau dintre Orientul Îndepărtat, posibil spre Europa

Armata japoneza a anunțat, joi, că a observat patru mari nave de război amfibie, rusești, care navigau aproape de insulele sale în drumul lor spre vest, posibil spre Europa.

Imaginile cu navele amfibii, utilizate în mod obișnuit pentru debarcarea forțelor expediționare la țărm, publicate de Ministerul Apărării japonez, arată ceea ce păreau a fi camioane militare încărcate pe puntea uneia dintre nave, relatează Reuters.

UPDATE ORA 11:05: Vladimir Putin, atac virulent la adresa rușilor care trăiesc în țări occidentale

Președintele Vladimir Putin a transmis miercuri un avertisment dur rușilor pe care-i consideră „trădători”, spunând că Occidentul vrea să-i folosească pentru a distruge țara. Liderul de la Kremlin i-a atacat pe cetățenii despre care spune că sunt mai occidentali decât ruși și a spus că poporul rus va fi capabil să facă rapid diferența dintre trădători și patrioți, după cum relatează Reuters.

UPDATE ORA 10:32: VIDEO| Dieta de groază a militarilor ruşi aflaţi pe front. Ce au descoperii ucrainenii într-o bucătărie mobilă abandonată

Ceapă, cartofi și castraveți murați, acestea sunt alimentele pe care le-au descoperit  ucrainenii într-un blindat militar Kamaz abandonat de miliraeii ruși.

UPDATE ORA 10:21: Trei nave sub pavilion panamez, lovite de rachete rusești în Marea Neagră / Una din nave s-a scufundat

Trei nave sub pavilion panamez au fost lovite de rachete rusești în Marea Neagră de la invadarea Ucrainei de către Rusia luna trecută, a anunțat miercuri Autoritatea Maritimă din Panama, potrivit Reuters.

UPDATE ORA 10:20: Care sunt cele 15 puncte din planul de pace negociat de Rusia și Ucraina. Prima versiune

Încetarea focului și retregerea trupelor rusești din Ucraina va fi posibilă numai dacă se respectă câteva condiții, incluse într-o primă ciornă a acordului din cadrul negocierilor care sunt în derulare, relatează presa internațională.

UPDATE ORA 10:02: Câți refugiați ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore / Autoritățile au înregistrat o ușoară creștere pe măsură ce războiul se intensifică în țara vecină

Conform ultimelor date ale Poliției de Frontieră, în data de 16 martie, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 63.708 de persoane, dintre care 15.286 cetăţeni ucraineni (în ușoară creștere de 0,4% faţă de ziua precedentă). De la declanşarea acestei crize, până la data menționată, la nivel naţional, au intrat în România 456.284 cetăţeni ucraineni.

UPDATE ORA 09:03: Calea către al treilea război mondial, deschisă deja de Putin când a început războiul din Ucraina, avertizează Zelenski la NBC News

Este posibil ca Rusia să fi început deja al Treilea Război Mondial, a declarat miercuri președintele ucrainean Volodimir Zelenski într-un interviu pentru NBC News. Rezultatul invaziei Ucrainei de către președintele rus Vladimir Putin nu a fost încă decis, dar este posibil ca decizia să fi deschis calea către un război global pe scară largă, a declarat Zelenski prezentatorul „NBC Nightly News”, Lester Holt, când a fost întrebat dacă a înțeles preocupările președintelui Joe Biden de a nu escalada tensiunile cu Moscovei, sau a o provoca.

UPDATE ORA 08:35: Vladimir Putin, umilit în Consiliul European. Cine l-a înjurat în limba rusă: „Du-te-n…” (VIDEO)

Președintele rus Vladimir Putin a fost înjurat în limba sa, în Consiliul Europei. Reprezentanta Poloniei, Iwona Arent, este cea care l-a umilit pe liderul care a declanșat războiul din Ucraina, la finalul discursului de câteva minute în fața delegaților participanți la ședința plenară extraordinară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei din 15 martie.

UPDATE ora 05:55 – Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova, care a devenit cunoscută pentru protestul său anti-război după ce a apărut într-un buletin de ştiri pro-Kremlin pentru a denunţa ofensiva din Ucraina, a refuzat oferta de azil a preşedintelui francez Emmanuel Macron, declarând că nu vrea să îşi părăsească ţara, transmite AFP.

„Nu vreau să părăsesc ţara noastră. Sunt patrioată, fiul meu şi mai mult. Nu vrem să plecăm sub nicio formă, nu vrem să mergem nicăieri”, a spus jurnalista în vârstă de 43 de ani într-un interviu pentru revista germană Der Spiegel, difuzat miercuri seară.

UPDATE ora 03:35 – Președintele rus Vladimir Putin a făcut o serie de afirmații acide și amenințătoare, într-un discurs televizat, la adresa miliardarilor ruși care „își câștigă banii aici, dar trăiesc acolo”, arătând că Occidentul speră să folosească „a cincea coloană de trădători” pentru a „împărți societatea noastră”.

Putin s-a adresat națiunii într-un discurs televizat calificat ca „bizar” de către presa occidentală, la aproape trei săptămâni de la invazia Ucrainei, într-o încercare clară de a-și uni țara pe măsură ce invazia Ucrainei continuă, relatează mirror.co.uk

El a susținut apoi că Occidentul i-ar folosi pe „cei care își câștigă banii aici, dar trăiesc acolo” ca „a cincea coloană” menită să divizeze societatea rusă.

UPDATE ora 02:48 – Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a reacţionat după ce preşedintele american Joe Biden l-a numit pe Putin criminal de război. Potrivit acestuia, comentariile lui Biden sunt „o retorică inacceptabilă și de neiertat”, transmite Reuters, care preia agenţia TASS.

Anterior, Biden l-a numit pe Putin „criminal de război”, folosind pentru prima dată acest termen cu referire la liderul Rusiei.

UPDATE ora 01:55 – Garda financiară italiană a pus miercuri sub sechestru un complex rezidenţial din insula Sardinia, aflat în proprietatea fostului ministru şi bancher rus Petr Olegovich Aven, inclus pe lista oligarhilor sancţionaţi de Uniunea Europeană (UE) după invazia Ucrainei de către Rusia.

În baza sancţiunilor ce prevăd îngheţarea bunurilor oligarhilor ruşi, Italia a pus sub sechestru acest complex rezidenţial situat în localitatea Punta Sardegna, la nord de Porto Cervo, din care oligarhul rus deţine o treime, în valoare de aproape 4 milioane de euro, potrivit mediilor locale, relatează corriere.it.

UPDATE ora 01:20 – Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, i-a asigurat pe români că nu au de ce să-şi facă griji în privinţa extinderii conflictului. NATO nu anticipează riscuri la adresa securităţii statelor aliate, în condiţiile în care peste 75% din forţele ruse sunt blocate în Ucraina şi suferă pierderi masive, a spus Geoană.

„Cu peste 75% din forţele ruse blocate în Ucraina, şi suferind pierderi masive, nu anticipăm riscuri la adresa securităţii statelor aliate. Vom continua, bineînţeles, să fim vigilenţi, inclusiv pentru a evita riscuri de escaladare a conflictului, dacă nu prin intenţie, prin incidente sau accidente”, a declarat Mircea Geoană în cadrul unui briefing online pentru jurnalişti români, citat de Agerpres.

UPDATE ora 01:00 – Noi imagini din satelit de la Maxar Technologies arată că luni, cuvântul „copii” (дeти) a fost scris în fața și în spatele teatrului din Mariupol care a fost bombardat miercuri, potrivit CNN.

Consiliul Local a declarat miercuri că forțele ruse au „distrus intenționat și cinic Teatrul Dramatic din inima Mariupolului. Avionul a aruncat o bombă asupra unei clădiri în care se ascundeau sute de locuitori pașnici ai Mariupolului.

UPDATE ora 00:30 – Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a dispus miercuri ca în fiecare zi să fie păstrat un minut de reculegere în întreaga ţară în memoria soldaţilor şi civililor care şi-au pierdut viaţa în urma invaziei ruse în Ucraina.

„Am semnat astăzi un decret important privind păstrarea unui minut de reculegere zilnic la nivel naţional, pentru a onora memoria tuturor ucrainenilor care au murit în războiul nostru patriotic, a tuturor celor pe care i-am pierdut din cauza invaziei ruse, din cauza terorii declanşate de ocupant”, a declarat Zelenski într-un discurs video către naţiune, potrivit agenției ucrainene Interfax.

UPDATE ora 00:00 – SUA au observat „o activitate navală rusă crescută” în nordul Mării Negre, precum și bombardarea unor orașe lângă Odesa a declarat miercuri un înalt oficial american al apărării, citat de CNN.

„De asemenea, am observat bombardarea unor orașe de lângă Odesa”, a spus oficialul, citat de CNN.

Bombardamentul nu este la Odesa, ci lângă Odesa, a precizat oficialul. Obuzele, consideră SUA, provin de la nave de război rusești din Marea Neagră.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers