Vladimir Putin se ascunde într-un buncăr și pregătește o lovitură nucleară. Acolo s-ar fi întâlnit cu șamani siberieni și ar fi făcut un ritual al „păsării care arde”

Vladimir Putin se ascunde într-un buncăr și pregătește o lovitură nucleară. Acolo s-ar fi întâlnit cu șamani siberieni și ar fi făcut un ritual al „păsării care arde”
Publicat: 05/10/2022, 14:56
Actualizat: 05/10/2022, 14:58

Vladimir Putin se ascunde într-un buncăr, alături de oficiali de rang înalt și familie, și pregătește o lovitură nucleară. Acolo s-ar fi întâlnit cu șamanii siberieni și ar fi făcut un ritual al „păsării care arde”.

Vladimir Putin se pregătește să lanseze o lovitură nucleară dintr-un buncăr aflat la distanță mare de Moscova.

Putin, care împlinește vineri 70 de ani – și-a avertizat cei mai apropiați membri ai familiei cu privire la posibilitatea unei evacuări rapide din capitala Rusiei, scrie The Mirror.

Publicația britanică citează o sursă apropiată Kremlinului care afirmă că în buncăr Vladimir Putin s-ar fi întâlnit cu șamanii siberieni și ar fi făcut un ritual al „păsării care arde”.

Apropiații lui Putin vor duși în buncăr

Conform sursei citate, liderul de la Moscova crede că buncărul este „protejat” de atacurile occidentale.

Înalți oficiali din aparatul său de securitate și guvern vor fi mutați în locația secretă, potrivit canalului online anti-Kremlin General SVR.

„Rudele și prietenii șefilor de stat vor fi duși în buncăr”, conform canalului SVR.

„Alina Kabaeva și copiii [cuplului] au fost avertizați cu privire la posibilitatea unei evacuări urgente”, continuă sursa citată.

De asemenea, în cazul unei amenințări nucleare, Putin a ordonat evacuarea unui „minim necesar” de oficiali ruși.

Pe listă s-ar afla șeful guvernului și președintele parlamentului de la Moscova.

The Mirror adaugă că Vladimir Putin dispune de mai multe adăposturi antiatomice în Siberia, unul la Sabetta, în peninsula Yamal, și celălalt în Munții Altai.

Vineri, Putin a promulgat legea care oficializează anexarea ilegală a regiunilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie.

Urmărește cele mai noi informații din a 224-a zi a războiului din Ucraina pe GÂNDUL.RO

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase