STB pune la dispoziția autorităților autobuze pentru transportul cetățenilor ucraineni care se refugiază în Bucureşti

STB pune la dispoziția autorităților autobuze pentru transportul cetățenilor ucraineni care se refugiază în Bucureşti
FOTO - caracter ilustrativ: Facebook
Publicat: 02/03/2022, 16:38
Actualizat: 02/03/2022, 16:40

Societatea de Transport București (STB) a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că pune la dispoziția autorităților autobuze pentru transportul cetățenilor ucraineni care se refugiază în Bucureşti.

Astfel, mijloacele de transport sunt pregătite să asigure, pe întreaga durată a situației de criză, preluarea refugiaților din zona Gării de Nord și a Aeroportului Internațional Henri Coandă, pentru a fi transportați către centrele de cazare puse la dispoziție de autorități.

„Suntem solidari cu situația cetățenilor ucraineni și spijinim eforturile autorităților, oferind transport gratuit organizat celor care necesită deplasarea către centre ale DSU, unde beneficiază de cazare, hrană și alte forme de sprijin”, a declarat Adrian Criț, Director General STB.

De asemenea, potrivit sursei citate, STB este în contact permanent cu Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) pentru a răspunde operativ solicitărilor de transport din această perioadă.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase