UPDATE : Alexandru Arșinel, internat din nou în spital, la Terapie Intensivă / Cum se simte celebrul actor

UPDATE : Alexandru Arșinel, internat din nou în spital, la Terapie Intensivă / Cum se simte celebrul actor
Publicat: 20/09/2022, 13:14
Actualizat: 20/09/2022, 13:15

Alexandru Arșinel a fost internat din nou în spital. El se află la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a avut nevoie de asistență medicală.

UPDATE: Îndrăgitul actor este la Terapie Intensivă

Oficialii Spitalului Universitar din Capitală au transmis că Alexandru Arșinel a fost internat la Terapie Intensivă în urmă cu cinci zile, pe data de 15 septembrie.

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat.

Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, a transmis Biroul de presă al Spitalului.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Actorul a fost dus la spital de fiul său pentru că i-au apărut escare, are sunt nişte iritaţii ale pielii care apar atunci când o persoană stă foarte mult timp la pat.

„Escarele se formează preponderent la persoanele a căror condiție medicală nu le permite să se miște prea mult, care sunt imobilizate fie la pat, fie în căruciorul cu rotile. Aceste leziuni se dezvoltă rapid și, cu tratamentul potrivit, pot fi ținute sub control, însă nu se pot vindeca de tot. În schimb, dacă sunt luate din timp măsurile necesare pentru prevenirea lor, afecțiunea nu va afecta sănătatea corpului”, conform The Care Hub.

Actorul Alexandru Arșinel / Mediafax FOTO / Marius Dumbrăveanu

Internat acum o lună la Terapie Intensivă

Recent, în urmă cu o lună, îndrăgitul actor a fost internat la Terapie Intensivă, la Institutul Clinic Fundeni în secţia de Terapie intensivă, din cauza unor probleme de sănătate.

Alexandru Arşinel suferă şi de diabet zaharat, dar are şi probleme cu tensiunea arterială, notează Antena 3.

Primele problemele de sănătate ale actorului au apărut în luna februarie

Primele problemele de sănătate ale actorului Alexandru Arșinel au apărut la începutul acestui an, în februarie, când ajungea la spital, cu ambulanța, după ce i s-a făcut rău în locuința sa.

A fost conștient și cooperant în timpul primului consult, de acasă, apoi i s-au făcut investigații amănunțite și a fost diagnosticat. Atunci, Alexandru Arșinel a refuzat internarea și revenit acasa.

Vă recomandăm și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase