VIDEO. Ce au găsit polițiștii în curtea unui ilfovean bănuit că făcea trafic cu droguri de risc

VIDEO. Ce au găsit polițiștii în curtea unui ilfovean bănuit că făcea trafic cu droguri de risc
Publicat: 11/05/2020, 15:31

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat duminică 3 percheziţii domiciliare, 2 în Bucureşti, la domiciliile a doi frați bănuiți de trafic de droguri de risc şi una în comuna Găneasa, județul Ilfov, la locaţia utilizată de cei doi. Oamenii legii au găsit o cultură de 150 de plante de cannabis. Polițiștii au realizat un video cu impresionanta cultură.

„La data de 10 mai a.c., în urma perchezițiilor, au fost ridicați, de la locuința din București a unuia dintre frați, 13.250 de lei şi 100 de euro, precum și seminţe de cannabis și un grinder.

La locaţia din Ilfov, care ar fi fost folosită de cei doi, a fost găsită într-un solar o cultură de cannabis, formată din 150 de plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare”, se arată în comunicatul Poliței.

Oamenii legii au realizat un VIDEO cu impresionanta cultură

Sursa citată mai arată că cei doi frați ar fi înființat culturi succesive de cannabis începând cu luna octombrie 2018 pe raza Comunei Găneasa, județul Ilfov.

Drogurile provenite din aceste culturi ar fi fost comercializate în București și în județul Ilfov, iar sumele obținute ar fi fost reinvestite în dezvoltarea unor culturi de cannabis noi, contruirea unui solar și achiziționarea unor panouri fotovoltaice, lămpi și alte ustensile necesare creșterii cannabisului.

Ieri, 10 mai, cele 2 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri, ulterior față de acestea fiind dispusă măsura reţinerii. Cei doi vor fi prezentați, astăzi, Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase