8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Adolescenții, „răspândaci” de Covid! Orban: La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor

Redactor:
Silviu Bănilă
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Adolescenții, „răspândaci” de Covid! Orban: La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Adolescenții, „răspândaci” de Covid! Orban: La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor / Mediafax FOTO

Premierul Ludovic Orban este convins că adolescenții sunt „răspândaci” de virus, ei neinfectându-se la școală, ci în locurile în care nu sunt supravegheați.

Orban: Adolescenții, „răspândaci” de virus! / Noi ne dorim ca școala să se desfășoare în clasă, dar depinde de evoluția pandemiei

„La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor. Şi, slavă Domnului, sunt destule ocazii în care tinerii sunt liberi, se întâlnesc… Adolescenţii, nu numai la noi, în foarte multe ţări din Europa- astea sunt analize făcute- adolescenţii sunt… cum să zic… sunt ‘răspândaci’ de virus, pentru că ei nu dezvoltă forme grave, marea majoritate sunt asimptomatici, nu prezintă simptome vizibile, cu toate astea ei transmit virusul. Şi nenorocirea este că primii către care transmit virusul sunt părinţii, bunicii, care pot fi afectaţi într-o măsură foarte mare”, a spus Orban.

Prima Doamnă a Americii va continua să predea și după ce soțul ei va deveni președinte: „E important ca oamenii să prețuiască dascălii”

Jill Biden va fi prima Primă Doamnă din istoria de 231 de ani a preşedinţiei americane care-şi va păstra locul de muncă pe perioada cât soţul ei, JOE BIDEN, va fi preşedintele Statelor Unite.

GÂNDUL LIVE. Mihai Chirica, primarul Iașului, Radu Țincu, medic primar ATI Floreasca și Adrian Negrescu, consultant economic, invitații Emmei Zeicescu, în ediția de luni, 9 noiembrie, de la ora 11.30

Mihai Chirica, edilul Iașului și Radu Țincu, medic primar ATI Spital Floreasca se numără printre invitații Emmei Zeicescu, în ediția GÂNDUL LIVE de luni, 9 noiembrie 2020, de la ora 11.30.

Ludovic Orban participă la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021. Ședința, programată pentru ora 16.00

Premierul Ludovic Orban participă, luni, în plenul Camerei Deputaților, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborării proiectelor bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021.

Peste 50 de cazuri de infecții cu noul coronavirus la nivel global. Octombrie, cea mai neagră lună a pandemiei!

Numărul cazurilor de infecții cu Covid-19 la nivel global a depășit, duminică, 50 milioane de cazuri. Al doilea val al pandemiei produs în ultimele 30 de zile reprezintă un sfert din total.

Radu Soviani: Datoria acumulată în 11 luni de Guvern, mai mare decât în primii 19 ani de după Revoluție

Analistul Radu Soviani susține, într-un articol de analiză, că datoria publică a României în primii 19 ani de la Revoluție a însumat mai puțin decât datoria publică din ultimele 11 luni.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020. Berbecii pot rezolva o problemă de cuplu sau profesională

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Alina Bârgăoanu: ”This time was different. Alegerile prezidențiale din SUA” (OPINIE)

Sâmbătă, 7 noiembrie, candidatul democrat Joe Biden a fost declarat Președinte ales al Statelor Unite. În mod firesc, aceste alegeri, considerate un punct de cotitură în viața politică americană, suscită dezbateri aprinse, dau naștere unui tsunami de interpretări și puncte de vedere. Voi sistematiza, în rândurile care urmează, câteva aspecte relevante pentru preocupările mele sistematice din ultimul timp: dezinformarea, rolul platformelor digitale în modelarea conversației publice, impactul tehnologiei asupra noului spațiu public, rădăcinile structurale ale polarizării.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
A MURIT! Alain Delon, ce dramă! S-a stins la 79 de ani, răpusă de o...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Ungaria sfidează UE, afacerea uriașă pe care o face cu Rusia. Ce se întâmplă chiar...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
A MURIT! Alain Delon, ce dramă! S-a stins la 79 de ani, răpusă de o...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
CTP a izbucnit nervos în direct la TV. Ce l-a dezamăgit nespus de mult, a...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului: A MURIT. Era tânără, frumoasă și talentată
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide