8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Adolescenții, „răspândaci” de Covid! Orban: La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Adolescenții, „răspândaci” de Covid! Orban: La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Adolescenții, „răspândaci” de Covid! Orban: La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor / Mediafax FOTO
Publicat: 09/11/2020, 07:58

Premierul Ludovic Orban este convins că adolescenții sunt „răspândaci” de virus, ei neinfectându-se la școală, ci în locurile în care nu sunt supravegheați.

Orban: Adolescenții, „răspândaci” de virus! / Noi ne dorim ca școala să se desfășoare în clasă, dar depinde de evoluția pandemiei

„La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor. Şi, slavă Domnului, sunt destule ocazii în care tinerii sunt liberi, se întâlnesc… Adolescenţii, nu numai la noi, în foarte multe ţări din Europa- astea sunt analize făcute- adolescenţii sunt… cum să zic… sunt ‘răspândaci’ de virus, pentru că ei nu dezvoltă forme grave, marea majoritate sunt asimptomatici, nu prezintă simptome vizibile, cu toate astea ei transmit virusul. Şi nenorocirea este că primii către care transmit virusul sunt părinţii, bunicii, care pot fi afectaţi într-o măsură foarte mare”, a spus Orban.

Prima Doamnă a Americii va continua să predea și după ce soțul ei va deveni președinte: „E important ca oamenii să prețuiască dascălii”

Jill Biden va fi prima Primă Doamnă din istoria de 231 de ani a preşedinţiei americane care-şi va păstra locul de muncă pe perioada cât soţul ei, JOE BIDEN, va fi preşedintele Statelor Unite.

GÂNDUL LIVE. Mihai Chirica, primarul Iașului, Radu Țincu, medic primar ATI Floreasca și Adrian Negrescu, consultant economic, invitații Emmei Zeicescu, în ediția de luni, 9 noiembrie, de la ora 11.30

Mihai Chirica, edilul Iașului și Radu Țincu, medic primar ATI Spital Floreasca se numără printre invitații Emmei Zeicescu, în ediția GÂNDUL LIVE de luni, 9 noiembrie 2020, de la ora 11.30.

Ludovic Orban participă la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021. Ședința, programată pentru ora 16.00

Premierul Ludovic Orban participă, luni, în plenul Camerei Deputaților, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborării proiectelor bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021.

Peste 50 de cazuri de infecții cu noul coronavirus la nivel global. Octombrie, cea mai neagră lună a pandemiei!

Numărul cazurilor de infecții cu Covid-19 la nivel global a depășit, duminică, 50 milioane de cazuri. Al doilea val al pandemiei produs în ultimele 30 de zile reprezintă un sfert din total.

Radu Soviani: Datoria acumulată în 11 luni de Guvern, mai mare decât în primii 19 ani de după Revoluție

Analistul Radu Soviani susține, într-un articol de analiză, că datoria publică a României în primii 19 ani de la Revoluție a însumat mai puțin decât datoria publică din ultimele 11 luni.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020. Berbecii pot rezolva o problemă de cuplu sau profesională

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Alina Bârgăoanu: ”This time was different. Alegerile prezidențiale din SUA” (OPINIE)

Sâmbătă, 7 noiembrie, candidatul democrat Joe Biden a fost declarat Președinte ales al Statelor Unite. În mod firesc, aceste alegeri, considerate un punct de cotitură în viața politică americană, suscită dezbateri aprinse, dau naștere unui tsunami de interpretări și puncte de vedere. Voi sistematiza, în rândurile care urmează, câteva aspecte relevante pentru preocupările mele sistematice din ultimul timp: dezinformarea, rolul platformelor digitale în modelarea conversației publice, impactul tehnologiei asupra noului spațiu public, rădăcinile structurale ale polarizării.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
„Semn clar” pentru Harry și Meghan că nu sunt bineveniți în Marea Britanie
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Emisiile de la marile companii de petrol și gaze ar putea cauza milioane de decese...