8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Proteste împotriva președintelui în Belarus. Cioloș: „Lukașenko, cu mitraliera în mână împotriva propriului popor” (VIDEO)

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Proteste împotriva președintelui în Belarus. Cioloș: „Lukașenko, cu mitraliera în mână împotriva propriului popor” (VIDEO)
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Proteste împotriva președintelui în Belarus. Cioloș: „Lukașenko, cu mitraliera în mână împotriva propriului popor” (VIDEO) / Foto colaj: Capturi youtube.com
Publicat: 24/08/2020, 08:00
Actualizat: 24/08/2020, 08:16

Zeci de mii de persoane au cerut din nou, duminică, demisia președintelui Belarusului, Aleksandr Lukașenko, iar la un moment dat, manifestanții au ajuns, pentru scurt timp, în apropierea reședinței liderului de la Minsk.

Noi proteste în Belarus împotriva președintelui. Protestatarii au ajuns în apropierea reședinței acestuia, iar Lukașenko a apărut în zonă cu o mitralieră în mână | VIDEO

La scurt timp după plecarea protestatarilor, Lukașenko a fost filmat în timp ce a ajuns la reședința sa cu o mitralieră în mână. Președintele PLUS, Dacian Cioloș, familiarizat cu frământările la nivel internațional, a făcut o descriere dură imaginilor cu Lukașenko: „Cu arma în mână împotriva propriului popor. Lukașenko trebuie să plece, în democrație singura armă e votul”, a scris Cioloș pe Facebook.

Kim Jong-un se află în comă? Un oficial sud-coreean face declarații de ultimă oră

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, ar fi în comă, iar decizia sa de a delega o parte din puterea sa pentru asistenţii săi este o dovadă, a declarat vineri un fost aghiotant al regretatului preşedinte Kim Dae-jung.

Reacție vulgară a președintelui. I-a spus unui jurnalist că-i dă una peste gură!

Politica și stresul merg mână în mână. O dovedește ultima reacție a președintelui Braziliei, care i-a spus unui jurnalist că-i dă una peste gură! Incidentul a avut loc în timpul unei vizite pe care șeful statului o efectua la Catedrala Romano-catolică din Brasilia.

Un manager de spital avertizează: Două simptome destul de atipice pentru COVID-19 au început să apară tot mai frecvent în faza de debut a Covid-19

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași atrage atenâția asupra faptului că nu numai simptomele respiratorii indică infectarea cu virusul SARS-CoV-2. Medicul Carmen Dorobăț susține că în ultima perioadă a observat manifestarea tot mai frecventă a problemelor digestive sau neurologice, în faza de debut a bolii Covid-19.

Coronavirusul suferă modificări în România! Managerul Institutului Marius Nasta lansează avertismentul: „E o altă formă de boală”

O schimbare de manifestare a coronavirusului a apărut, în țara noastră, în ultima săptămână, a avertizat managerul Institutului Marius Nasta, doctorul Beatrice Mahler.

Medicul Mahler a spus că la Institutul Marius Nasta din Capitală, numărul cazurilor severe de infectare cu coronavirus a crescut mult și că peste 40% dintre pacienții internați au nevoie de oxigen.

Horoscopul zilei de 24 august 2020. Racii pot încheia un capitol profesional

Horoscopul zilei de 24 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, pe cer, se formează un aspect tensionat între două planete puternice, ambele aflate în zodiile lor de domiciliu, iar energia o vom resimți cu toți.

Serghei Lavrov: Membrii opoziției din Belarus care au părăsit țara doresc să vadă vărsare de sânge

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, i-a acuzat duminică pe membrii opoziției din Belarus care au părăsit țara în timpul protestelor recente, provocate de realegerea președintelui Aleksandr Lukașenko, pe 9 august, că își doresc să vadă „vărsare de sânge” în Belarus.

Masterandul Daniel Prelipcean, desemnat cel mai bun student român din străinătate. Tânărul din Rădăuți i-a uimit pe profesorii Universităţii Tehnice din München

„CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată