8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat: Omicron va ajunge în România

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat: Omicron va ajunge în România
Publicat: 04/12/2021, 08:00
Actualizat: 04/12/2021, 08:33

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri, la Digi24, că  varianta sud Africană a  Covid-19 – Omicron va ajunge indiscutabil și în România la fel cum și tulpina Delta și-a făcut apariția la finalul verii. (Citește mai mult…)

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai mult…)

Octavian Jurma: Suntem în proces de instalare a tiraniei negaţioniste şi o să plătim un preţ mare până ne trezim

Cercetătorul Octavian Jurma a spus, vineri seară, că Raed Arafat are perfectă dreptate să propună testarea celor care vin în ţară. ”Nu e cazul să fim mai relaxaţi decât restul lumii”, afirmă medicul, precizând că ”suntem în proces de instalare a tiraniei negaţioniste şi o să plătim un preţ mare până ne vom trezi”. (Citește mai mult…)

Arafat: Testul de salivă nu este steril, dar nu există posibilitatea unei contaminări, mai ales dacă persoanele care le mânuiesc s-au spălat pe mâini

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri, la Digi24, că testele pe bază de salivă distribuite în şcoli nu se pot contamina în momentul în care se compun kit-urile de testare, mai ales dacă persoanele care le mânuiesc s-au spălat pe mâini. (Citește mai mult…)

Patriarhia Română cere autorităților să nu impună certificatul verde obligatoriu pentru participarea la slujbe: Răspunde unei nevoi esențiale, de hrană spirituală şi sănătate pentru suflet

Participarea fizică a credincioşilor la slujbe în lăcașurile de cult răspunde unei nevoi esențiale, de hrană spirituală şi sănătate pentru suflet – arată Patriarhia Română într-un „punct de vedere explicitat” referitor la certificatul digital UE privind Covid-19. (Citește mai mult…)

Analistul Petrișor Peiu: Primul an al pandemiei a slăbit puterea de cumpărare a românilor, dar a favorizat dezvoltarea companiilor mari, mai ales din energie

Cea mai valoroasă companie românească este UiPath, evaluată la peste 22 miliarde de euro. Exceptând UiPath, listată la bursa de la New York și care cu greu mai poate fi considerată o firmă românească, cea mai mare companie din țară este o firmă de stat. De altfel, în topul primelor zece companii mai sunt încă două firme de stat, ambele din sectorul energiei, ca și campioana Hidroelectrica, arată analistul Gândul Petrișor Peiu, în Top 5 evenimente economice ale săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. (Citește mai mult…)

Arafat explică de ce nu poate Ministerul Sănătății să ia singur decizia testării tuturor celor care intră în țară

Șeful DSU, Raed Arafat a declarat , vineri, la Digi24, Ministerul Sănătății nu poate lua singur decizia de a începe testarea tuturor persoanelor care intră în țară, întrucât această măsură va implica direct și alte entități, precum MAI, MAE. El a precizat că toate structurile statului implicate în limitarea efectelor pandemiei trebuie să colaboreze în interesul cetățeanului „Noi nu avem voie să fim altfel”. (Citește mai mult…)

13 morți suspecte în Secția ATI a Spitalului Județean Sibiu. Procurorii au deschis dosare pentru ucidere din culpă

Pacienţii decedați la secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu nu au fost ucişi cu intenţie, aşa cum s-a vehiculat. Dar, posibil, prin neglijenţă. Sunt informaţiile oficiale ale anchetatorilor, care au deschis 13 dosare penale pentru ucidere din culpă, relatează Antena3.  (Citește mai mult…)