8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Streinu-Cercel îi răspunde dur lui Bittman: „Este ușor să punem la îndoială orice… Unii medici plâng după ce ies din costumele alea nenorocite”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Streinu-Cercel îi răspunde dur lui Bittman: „Este ușor să punem la îndoială orice... Unii medici plâng după ce ies din costumele alea nenorocite”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Streinu-Cercel îi răspunde dur lui Bittman: „Este ușor să punem la îndoială orice... Unii medici plâng după ce ies din costumele alea nenorocite” / Foto colaj: Captură Gândul Live / Mediafax Group / Eduard Vînătoru
Publicat: 23/10/2020, 07:56

Medicul Adrian Streinu-Cercel i-a oferit un răspuns acid lui Dan Bittman, după ce solistul trupei „Holograf” a spus că nu crede în pandemie și s-a lamentat că „ar vrea să moară și el de Covid, așa să dea Dumnezeu”, deoarece nu poate trăi în „condiții degradante”.

Adrian Streinu-Cercel, răspuns dur pentru Dan Bittman! „Unii medici încep să plângă când ies din costumele alea nenorocite ca de pinguini!”

Dan Bittman a făcut afirmațiile halucinante la GÂNDUL LIVE, dar și la Antena 3, unde a fost invitat la „Sinteza Zilei” cu Mihai Gâdea, unde a avut aceeași retorică.

Cutremur în zona Vrancea, joi seară, resimțit și la București. Ce magnitudine a avut seismul și la ce adâncime s-a produs

Un seism cu magnitudinea de 3,9 s-a produs joi noapte, la ora locală 23:21, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, conform datelor Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Nicușor Dan, reacție după ce Firea s-a fotografiat din Primărie: Insultă din nou inteligența bucureștenilor! Nu se ocupă nimeni de probleme precum coronavirusul, termoficarea, situația financiară sau traficul din Capitală

Nicușor Dan a reacționat în urma mesajului Gabrielei Firea din Primărie: „Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”. Noul primar al Capitalei o acuză pe Firea că insultă inteligența bucureștenilor și că activitatea acesteia în Primărie a fost inexistentă de la alegeri până acum.

Putin susține că l-a ajutat pe Navalnîi să se trateze peste hotare, după ce a fost otrăvit

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, că a intervenit personal pentru a se asigura că oponentul său Alexei Navalnîi va beneficia de tratament medical în Germania, după ce acesta a fost otrăvit.

Profesorul Rafila avertizează: Dacă numărul de infectări cu SARS-CoV-2 va continua să crească în același ritm ca până acum, în zece zile sistemul sanitar nu va mai face față

În scenariul unei mențineri a creșterii numărului de cazuri de coronavirus raportate zilnic, profesorul Alexandru Rafila spune că în mai puțin de două săptămâni sistemul medical va intra în colaps.

Noua portiță de intrare a Covid în corp! Afirmațiile medicului Monica Pop, confirmate de studiile internaționale

Simptomul COVID despre care vorbesc foarte puțini este conjuctivita și medicul Monica Pop a tras un semnal de alarmă asupra acestui aspect. „Părerea mea este că îl au toți cei care au virusul”, a declarat aceasta, la mijlocul lunii octombrie.

Povestea românului din Italia care își caută familia. Are trei surori și un frate, pe care nu i-a văzut niciodată

Dorel Neagoe, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Craiova, stabilit în Italia, își caută frații. A aflat de la o mătușă că, din partea tatălui, mai are trei surori și un frate, dar nu știe nimic despre aceștia.

Hummer-ul electric, un fenomen! GE a vândut întreaga producție pe un an / „Monstrul verde” se dezlănțuie în modul „Watts to Freedom” (VIDEO)

Nu credeam că o să citim vreodată această știre, dar iată că americanii de la General Motors au vândut întreaga producţie pe un an pentru noul model Hummer electric camionetă, în doar o zi de la prezentarea „Monstrului Verde” de 1000 de CP.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?