8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Musta, avertisment de ultimă oră: „Boala a evoluat după testul negativ”

Redactor:
Silviu Bănilă
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Musta, avertisment de ultimă oră: „Boala a evoluat după testul negativ”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Musta lansează un scenariu sumbru: Ce facem dacă rămânem fără locuri în spitale pentru bolnavii de COVID-19? / Foto: Captură / Pixabay.com

Doctorul Virgil Musta, medic în cadrul spitalului „Victor Babeș” din Timișoara și purtător de cuvânt al instituției, a declarat că a observat, la unii pacienți declarați vindecați de coronavirus că, de fapt, COVID-19 le-a afectat grav sănătatea pe termen lung.

Irina Rimes, invitata Cristinei Stănciulescu: „Eu în România am venit practic la nimic. Aveam 1.000 de euro câștigați după concursul Fabrica de Staruri”

Irina Rimes este invitata Cristinei Stănciulescu la INTERVIURILE GÂNDUL. În a cincea parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul YouTube al GÂNDUL), cântăreața vorbește despre venirea ei în București, provocările întâlnite la începutul carierei și stilul vestimentar inconfundabil.

Virgil Musta, despre cei „vindecați” de coronavirus! Ce rămâne în corpul pacienților: „Boala a evoluat, după testul negativ”

„Este adevărat, virusul are un tropism pe anumiți receptori care se regăsesc în mai multe organe. Nu numai în plămâni, ci și la nivelul inimii, creierului, rinichiului, vaselor și astfel produc afectări în aceste zone”, a declarat medicul Virgil Musta.

La ce oră afișează marți edu.ro notele la Bacalaureat 2020

Emoții pentru elevii claselor a 12-a, care au terminat pe 25 iunie examenul de Bacalaureat 2020 și așteaptă rezultatele. Primele rezultate la BAC 2020 vor fi publicate marți, 30 iunie 2020. În aceeași zi vor putea fi depuse și contestațiile, iar rezultatele finale se vor afișa pe 4 iulie.

EXCLUSIVITATE. El e românul care a dat un ”tun” 3 milioane € din schimbul valutar! Din banii obținuți, ”cuscrul” lui Gigi  Becali i-a cumpărat fiului său Rolls Royce, Lamborghini și Ferrari de 2 mil. de euro (GALERIE FOTO)

Fluctuațiile cursului valutar i-au adus unui milionar român un câștig fabulos! 3 milioane de euro deodată! Cine este ”norocosul”, aflați în exclusivitate din GÂNDUL.RO! Numele lui nu este cunoscut publicului larg. În schimb, este arhicunoscut în lumea oamenilor de afaceri. Presa a dezvăluit, la un moment dat, despre el că ar fi avut conexiuni cu serviciile secrete, dar și faptul că a beneficiat de compensații faraonice din partea Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (celebra ANRP).

GÂNDUL LIVE. Ministrul de Interne, Marcel Vela, printre invitații Emmei Zeicescu, luni 29 iunie, de la ora 11.30

O nouă ediție incendiară GÂNDUL LIVE! luni, 29 iunie 2020, începând cu ora 11.30.  Printre invitații Emmei Zeicescu, se află și ministrul de Interne, Marcel Vela.

ALEGERI POLONIA. Preşedintele în exerciţiu, Andrzej Duda, câștigă detașat primul tur al prezidențialelor

Victorie detașată pentru președintele în exerciţiu al Poloniei, Andrzej Duda, în primul tur al alegerilor prezidențiale.

Orban: Există o atitudine de neglijare a pericolului, generată de lideri politici iresponsabili

Premierul Ludovic Orban a spus, duminică seara, că există, legat de epidemia de COVID-19, „o atitudine de neglijare a pericolului”, generată, în mare parte, de mesajele transmise de anumiți „lideri politici iresponsabili”.

Premierul: România ar fi ajuns „Italia la pătrat” dacă nu erau luate măsuri dure

Premierul României, Ludovic Orban, este de părere că România a scăpat de o fază gravă a pandemiei datorită măsurilor luate din timp, chiar înainte de starea de urgență. Acum nu ne confruntăm cu valul doi al pandemiei, spune șeful Executivului.

Inchide